Verdiği cevapla gündem oldu: "Onu önderimiz olarak görmüyoruz. Biz Said Nursi'nin torunlarıyız." Sokak röportajında iki gencin Mustafa Kemal Atatürk hakkında söyledikleri tepki topladı:"Onu önderimiz olarak görmüyoruz. Biz Said Nursi'nin torunlarıyız."
Atatürk'ün anılmadığı camilerde artık cumhuriyet düşmanları anılıyor. Said Nursi için anma programı yapıldı Atatürk’ün hutbelerde anılmadığı camilerde artık Cumhuriyet düşmanları anılıyor. İstiklal Marşı’nın ilk kez okunduğu Kastamonu’daki Nasrullah Camii’nde Said Nursi için anma programı düzenlendi.
Erdoğan’a desteğini açıklayan Nurculara Diyanet'ten jest Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklayan Nurculara Diyanet’ten jest geldi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Atatürk’e ‘Deccal’ diyen Said Nursi’nin kitaplarının basılması için talimat verdiği ortaya çıktı.
AKP'li milletvekili mecliste Atatürk düşmanını övdü AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Birinci Dünya Savaşı bittiğinde, bugün gibi ayrılıkçı tohumları ekmek isteyenlere karşı, başta Said Nursi olmak üzere bilim adamları, buna geçit vermemişlerdir” ifadelerini kullanarak Atatürk düşmanlığı ile bilinen Said Nursi'yi övdü.
Okulda Said Nursi propagandası Bir okulda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının dışına çıkılarak Said Nursi ile ilgili propaganda videosunun öğrencilere izletildiği ortaya çıktı. Görüntülere sosyal medyadan tepki mesajları geldi.
AKP'li Belediye Kürtçe tabela asacak Bitlis Belediyesinde geçtiğimiz günlerde kaldırılan Kürtçe tabela, şehrin giriş ve çıkışına asılacak olan Said-i Nursi tabelalarıyla geri dönüyor.