Şamil Tayyar'dan AKP'lilere tepki!

Şamil Tayyar'dan AKP'lilere tepki!
AKP'li Şamil Tayyar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını kaybeden Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok'u eleştiren AKP'lilere sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın FETÖ Borsası ile ilgili olarak AKP'lilere referans gösterdiği Şamil Tayyar, Twitter hesabından "Kusuru başkasında değil kendimizde aramalıyız" paylaşımında bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u şehit veren Nihal Olçok, geçen günlerde Odatv'den Ayşe Baykal'a konuşmuştu.

Odatv'nin Youtube kanalında yayımlanan röportajda Olçok, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

"KUSURU BAŞKALARINDA DEĞİL..."

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar ise, sosyal medya hesabından söz konusu röportajı paylaşırken, AKP'yi de eleştiren bir not düştü.

Şamil Tayyar, Nihal Olçok'a kızanlara sert tepki göstererek, "En ağır bedeli ödemiş şehit eşi ve annesine kızmak yerine anlamaya çalışmak; şükrandır, vefadır, ötesinde 15 Temmuz sonrası siyasi değişimi çözümlemektir. 15 Temmuz sonrası 70’e çıkan güven yüzdesi, 3 yıl sonra 35’e düşüyorsa kusuru başkalarında değil kendimizde aramalıyız" ifadelerini kullandı.

İşte Şamil Tayyar'ın o mesajı:

d.omkldsmfkdsskds.jpg