Samsung'un reklamından ilk İphone'a atıf: Aynısı kullanıldı

Samsung'un reklamından ilk İphone'a atıf: Aynısı kullanıldı
Samsung, Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 modellerinin tanıtımını yaptığı reklamda, ilk iPhone'un reklamında kullanılan aynı cins köpeğe yer verdi. Reklamın sadece 30 saniyelik bir videodan oluştuğunu hatırlatmakta fayda var.

ShiftDelete''de yer alan habere göre; Samsung, Ağustos ayında yeni katlanabilir akıllı telefonları: Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 modellerini tanıttı. Her ikisi de Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alıyor. Z Fold3, 7,6 inçlik dış ve 6,2 inçlik iç AMOLED ekrana sahipken; Z Flip3 ise 1,9 inçlik dış ve 6,7 inçlik ince-uzun bir iç ekranla geleceğini duyurdu.

İlk iPhone''un 2007’de Steve Jobs tarafından tanıttığı ve YouTube''a video olarak hazırladığı 30 saniyelik televizyon reklamında, bir köpeğin kaykay üzerinde oturduğu videoya yer vermişti.

15 yıl sonra, Samsung da kullandı bu tekniği kullandı. Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3’ün Flex Modunu tanıtmak için hazırlanan 30 saniyelik videoda, Apple’ın ilk iPhone reklamındakiyle aynı cins köpek yer aldı. Jetle çalışan bir kaykayla köpeğin uçtuğu sahnenin ardından reklam sona erdi. 

İlgili Haberler