Sarıgün'ün serbest bırakılmasına İYİ Parti'den tepki

Sarıgün'ün serbest bırakılmasına İYİ Parti'den tepki
Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminde bulunan şahıslardan birisi olan ve yumruk attığı fotoğrafla akıllara kazınan Osman Sarıgün’ün serbest bırakılmasına İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’tan sert tepki geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı bir şehit cenazesinde yumruk attığı için gözaltına alınan Osman Sarıgün, dün gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Sarıgün'ün serbest bırakılmasına İYİ Parti Adana Millervekili İsmail Koncuk'tan sert tepki geldi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Sarıgün’ün serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Koncuk paylaşımında “Bozduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar” açıklamasında bulundu.

İşte İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un o açıklaması:

Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış. Şaşırdık mı? Hayır! Madalya da taksalar şaşırmam. Bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar.

Biz adaleti kaybetmişiz.Yüz akımız tarihimizde, padişahlar dahi, adalet önünde gayri müslümlerle aynı kefeye konmuş, bir gayri müslüm Sultan Fatih’e karşı davasında haklı görülmüştü. Bununla iftihar eden bir millete ne oldu? “Camiyi yık, adaleti yıkma.” diyen Hz Ömer’i unuttuk mu?

koncuk-s.jpgkoncuk-ss.jpg

İlgili Haberler