Beşiktaş'ta rota yeniden Daniel Farke'ye çevrildi! Savaş nedeniyle takımından ayrıldı

Beşiktaş'ta rota yeniden Daniel Farke'ye çevrildi! Savaş nedeniyle takımından ayrıldı
Beşiktaş, yeni sezon için teknik direktör arayışları kapsamında Rus takımı Krasnodar ile yollarını ayıran Daniel Farke için yeniden nabız yoklayacak.

Spor Toto Süper Lig''de bu sezon inişli çıkışlı bir sezon geçirerek liderden 22 puan geride kalan Beşiktaş''ta gelecek sezonun planlaması yapılmaya başlandı.

Bu sezon Sergen Yalçın''ın ayrılması sonrası teknik direktörlüğü Önder Karaveli''yi Siyah Beyazlılardan flaş bir yeni hoca hamlesi geldi.

FARKE İLE YENİDEN

Sergen Yalçın sonrasında da Beşiktaş ile ismi anılan Alman teknik direktör Daniel Farke ile görüşme kararı aldı. Farke, 13 Ocak''ta sözleşme imzaladığı Rus ekibi Krasnodar''dan savaş nedeniyle ayrıldı.

DANIEL FARKE KİMDİR?

Teknik direktörlük kariyerine Borussia Dortmund''un B takımında başlayan Daniel Farke, buradaki performansıyla İngiltere''nin yolunu tuttu.

45 yaşındaki çalıştırıcı, 2017 yılında Championship ekiplerinden Norwich’te göreve başladı. 2019''da takımı Premier Lig’e taşıyan Farke, aynı sezon yeniden bir alt lige düşmekten kurtulamadı.

Farke ile geçen sezonu zirvede tamamlayan Norwich, tekrar İngiltere futbolunun en üst düzey liginde mücadele etme hakkı kazandı.

Bu sezon İngiltere Ligi’nde 11 maçta 1 galibiyet alan Norwich City''de Daniel Farke ile yollar ayrılmıştı.

İlgili Haberler