Sayısal Loto sonuçları 3 kasım

Sayısal Loto sonuçları 3 kasım
Popüler şans oyunlarından biri olan 3 Kasım Cumartesi Sayısal Loto sonuçları açıklandı. 6 bilen çıkmadı ve sayısal loto 2. kez devir yaptı. İşte çıkan rakamlar

Sayısal Loto sonuçları 3 Kasım Cumartesi günü belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen en çok oynanan şans oyunu Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı fakat 6 bilen çıkmadı. Ankara Balgat'taki binası çekiliş salonunda noter huzurunda çekil yapıldı ve piyangodan herhenagi bir 6 bilen çıkmadı. Büyük ikramiye bu hafta ikinci kez devrettti ve ikramiye tutarı 2.610.693.95 Tl olarak ilan edildi. 

MPİ SAYISAL LOTO SONUÇLARI 3 KASIM CUMARTESİ 2018

1-23-27-28-39-48

Sayısal Loto'nun diğer hafta çıkan numaralarını öğrenmek için MPİ resmi internet sitesine bakabilirsiniz.

SAYISAL LOTO 

üzerinde birden kırk dokuza değin sayılar bulunan ve bir küre içinde döndürülen kırk dokuz küçük top arasından bir bir bırakılan altı küçük topla çekiliş yapılan, düşen altı toptaki sayıları belli kurallara göre bilmeye dayanan, parayla oynanan bir talih oyunu.

Sayısal Loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı 
numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir  sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun  planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen  çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı  doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak  devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru  tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan  devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.