Securitas 1000 güvenlik personeli alacak

Securitas 1000 güvenlik personeli alacak
Securitas, Türkiye genelinde 1000'in üzerinde güvenlik personeli alacağını duyurdu.

AA’da yer alan bilgilere göre, Securitas İnsan Kaynakları Koordinatörü Öyküm Gülay, şirket bünyesinde bu yıl 1000''in üzerinde güvenlik personeli istihdam edeceklerini belirtti.

Gülay, başvurular için, "Türkiye''nin dört bir yanında görevlendirilecek güvenlik görevlisi alımı için ''https://basvuru.securitas.com.tr/Basvuru.aspx'' adresinden başvuru yapılabilecek." dedi.

Türkiye''nin dört bir yanında enerjiden perakendeye, endüstriyel tesislerden turizme kadar birbirinden farklı 26 segmente hizmet veren şirket bünyesinde aktif çalışan sayısının yaklaşık 22 bin olduğunu aktaran Gülay, güvenlik görevlilerinin hizmet verdiği bölümün özelliklerine ve ihtiyacına göre Securitas Güvenlik Akademisi üzerinden ilgili eğitimleri alarak alanlarında uzmanlaştıklarını bildirdi.

Türkiye''de en çok istihdam sağlayan 12''nci firma olmalarının yanı sıra 2021 istihdam rakamlarına göre Capital Dergisi tarafından yapılan araştırmada kadın dostu 25''inci firma olduklarını vurgulayan Gülay, bu yıl da insana yatırımlarının süreceğini kaydetti.