Şehit eşinden Başak Demirtaş'a tepki

Şehit eşinden Başak Demirtaş'a tepki
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın 'Eşimi özledim' sözlerine tepki gösteren, şehit eşi Esra Özcengiz, "Bende şehit kocami çok özledim ve benim çocuğumda çok özledi. Peki buna kim sebep oldu?" diye sordu.

Terör örgütü üyeliği ve örgüt propagandası suçlarıyla yargılanan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, eşini özlediğini ifade etmişti.

Başak Demirtaş'ın sözlerine şehit eşinden tepki geldi.

Terör örgütü PKK ile sözde çözüm süreci enkazının şehit kanıyla temizlendiği hendek çatışmalarında Hakkari'de şehadet şerbeti içen Halis Özcengiz'in eşi Esra Özcengiz, "Başak Demirtaş, kocasını çok özlemiş... Burdan ona sesleniyorum........ Bende sehit kocami çok özledim ve benim çocuğumda Çok özledi. Peki buna kim sebep oldu?" ifadelerini kullandı.

HENDEK'TE ŞEHİT OLMUŞTU

21 Eylül 2017 Perşembe günü, Hakkari İli Yüksekova İlçesi Buzullar bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halis ÖZCENGİZ, 22 Eylül 2017 Cuma günü, Konya'nın Akören İlçesinde kılınan cenaze namazına müteakip Orta Mezarlığına defnedildi.