Selin Şekerci aşk açıklamasıyla şaşırttı

Selin Şekerci aşk açıklamasıyla şaşırttı
İbrahim Selim ile kısa süreli aşk yaşayan oyuncu Selin Şekerci, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Daha önce yaptığı "Anne olmak istiyorum" çıkışı hatırlatılan Şekerci, bu sözleri ve özel hayatı hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Aşka tövbe ettim" çıkışıyla şaşırttı.

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, yaklaşık 7 aydır sunucu ve oyuncu İbrahim Selim ile aşk yaşıyordu.
Selin Şekerci’nin, meslektaşı İbrahim Selim''in programına konuk olmasından sonra başlayan aşkın, geçtiğimiz haftalarda bittiği ortaya çıktı.

"SETE ÇIKACAĞIM"

Önceki akşam Kuruçeşme''de arkadaşının doğum günü partisine katılan Selin Şekerci,  “Yeni bir projeniz var mı?” sorusu üzerine “Mayıs ayının son haftası gibi sinema filmi için sete çıkacağım, onun haricinde bir şey yok şu an. Yaz içinde bakalım yine aynı yerlere gideceğim, zaten bolca denk geleceğiz oralarda” dedi.

Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım" açıklamasını yapmıştı. Bu sözlerinin hatırlatılması üzerine Şekerci, “Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki” ifadelerini kullandı.

"AŞKA TÖVBE ETTİM"

Basın mensuplarının “Evlilik için bir aday var mı peki?” sorusunu Şekerci, “Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur” şeklinde cevapladı.

"HEPSİ BENİM BEBEKLERİM"

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Selin Şekerci, gazetecilerin “Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?” sorusuna ise gülerek “Yok yok, hepsi benim bebeklerim” karşılığını verdi.

İlgili Haberler