Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı! SAK son bölüm ne oldu

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı! SAK son bölüm ne oldu
Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Vedat oğlu Yiğit'i yine kaçırmıştı. Nefes ile Tahir birlikte uyuyor. Peki son bölümde neler olacak?..

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı! SAK son bölüm ne oldu

Sen Anlat Karadeniz 28. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Sen Anlat Karadeniz'de Vedat oğlu Yiğit'i Nefes'in elinden kaçırıyordu. Yiğit keşke benim babam Tahir olsaydı sözleriyle Vedat çılgına dönmüştü. Dün akşam yayınlanan bölümünde Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi? Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir. Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeyi başarabilecek mi? Soruları geldi. Sen Anlat Karadeniz'in 29. bölüm fragmanında Vedat Nefes ile ilgili büyük bir koz elde ediyor. Peki nedir bu? İşte yeni bölüm fragmanından detaylar

SEN ANLAT KARADENİZ 29. BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, Yiğit yangının ortasında kalıyor. Nefes oğlunu kurtararak onu yeniden yanına almayı başarıyor. Öte yandan Tahir'i babası gibi görmeye başlayan Yiğit, annesi Nefes'e "Ben Tahir'e baba diyeyim mi?" diye soruyor. Nefes'in buna ne cevap vereceği merak konusu oluyor. Kapıdan ise Tahir anne oğlu dinliyor. Diğer bir yandan ise Vedat, Nefes'i bitirmek için elinden geleni ardına koymuyor. 

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI-İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Her bölümü ile izleyenlerin nefesini kesmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz dün akşam 28. bölümü ile sevenlerinin karşısına geldi. Çarşamaba gecelerinin vazgeçilmezi olan Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde neler oldu? On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar'ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes'in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit'tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar. Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakâr bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek, korkusuz bir Karadeniz delikanlısıdır. Tek derdi onu köyün en uslu kızıyla evlendirmek isteyen annesi Saniye'dir. Ancak Sayar Beton'la anlaşma imzalamak için geldikleri İstanbul'da, Tahir'in hayatı sonsuza kadar değişecektir. Vedat Sayar, Kaleli ailesini akşam yemeğine çağırınca Tahir'le Nefes tanışırlar. Tahir Nefes'e ilk gördüğü anda vurulur ve kısacık bir andan sonra evli barklı kadına bakmanın ağırlığını hissedip bakışlarını da ilgisini de Nefes'den çeker, ta ki o narin bileklerde şiddet izlerini görene kadar.