Serdar Aziz’in Fenerbahçe transferinde önemli gelişme

Serdar Aziz’in Fenerbahçe transferinde önemli gelişme
Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer olması beklenen Serdar Aziz’in menajerinden önemli bir açıklama geldi. Tecrübeli oyuncunun menajeri Haluk Canatar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal ile görüştüğünü söyledi.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, futbolcunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'la görüştüğünü söyledi.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlanarak tecrübeli futbolcunun transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Bildiğiniz gibi Galatasaray yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda Serdar'a kulüp bulunmasını istemişti. Serdar da önce hocayla görüşmek istedi. Serdar'ın daha önce Göztepe maçında da böyle bir oynamama durumu olmuştu. Sivasspor maçında da böyle bir durum olunca Fatih Terim böyle bir karar aldı" diyen Canatar, şöyle devam etti:

— Devre arası kulüp bulmak yaz ayları kadar kolay olmuyor. İtalya'da Avrupa Birliği dışı 3 oyuncu sınırı var. Abdurrahim Albayrak'tan Türkiye içinden de kulüp arama konusunda izin istedim. Durumları biliyorsunuz. Serdar Aziz için Almanya'dan, Suudi Arabistan'dan ve İspanya'dan kulüplerle görüşüyoruz. Abdurrahim Albayrak ve Semih Özsoy'u telefonda görüştürdüm. Ama biz Galatasaray'ı kızdıracak hiçbir şey yapmadık. Ben bütün görüşmeleri Galatasaray'dan izin alarak yaptım. Fenerbahçe'ye de Galatasaray'ın iznini aldığımı belirttim.

— Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var. Serdar Aziz ile Ersun Yanal telefonda görüştü. Alacaklar bütün kulüplerde var. Alacaklarla ilgili hiçbir zaman hukuki adım atmadık, atmayacağız. Ayrıca miktarın ne kadar olduğunu da söylemedim.