Şeyma Subaşı'ndan hakkındaki aşk iddialarına sert yanıt

Şeyma Subaşı'ndan hakkındaki aşk iddialarına sert yanıt
Guido Senia'dan ayrılarak iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu. Söz konusu iddiaları yalanlayan Subaşı, "Daha ne kadar saçmalayacaksınız acaba. Mehmet benim 15 senelik arkadaşım, abimdir." dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşım ve hareketle sürekli gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı'nın, İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan ayrılarak iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Guido Senia ile fotoğraflarını paylaşarak söz konusu iddiaları yalanlayan Şeyma Subaşı, Instagram hesabının hikayeler kısmından da bir açıklama yaptı. 

seyma-son.jpg

"15 SENELİK ARKADAŞIM" 

Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamada, "Daha ne kadar saçmalayacaksınız acaba. Mehmet benim 15 senelik arkadaşım, abimdir. Bunu herkes bilir. Ne saçma haberler yapıyorsunuz yahu. Bari bir doğrusunu sorun araştırın sonra atın ortaya. Her yalan habere cevap mı vereceğiz. (Güzel, kaliteli, renkli instagram storylerimin yerine su saçma açıklamayı yapmak zorunda bıraktınız okuyun alın hemen sileceğim. Devam edeceğim renkli storylerimize.)" ifadelerini kullandı. 

seyma-subasi.jpg

PAYLAŞIMI SİLDİ

Öte yandan Subaşı, söz konusu paylaşımı Instagram hesabından kaldırdı.