Sıla Ziynet Sali'nin kolunu mu kırdı?

Sıla Ziynet Sali'nin kolunu mu kırdı?
Tüm Türkiye'nin konuştuğu Ahmet Kural Sıla kavgasının ardından iddialar ardı ardına geliyor. Bu kez de Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı iddia edildi...

Sıla Ziynet Sali'nin kolunu mu kırdı? Sıla Ahmet Kural kavgasında sular durulmuyor. Bir zamanlar magazin dünyasının en gözde çifti olan Ahmet Kural Sıla Gençoğlu aşkı şiddet uygulandığı gerekçesiyle son buldu. Sıla'nın Kural'ı şikayet etmesinin ardından Ahmet Kural cephesinden de hamle gecikmedi. Öte yandan bir iddia da Ahmet Kural'ın Sıla'ya Ziynet Sali ile görüşmesini istemediği gündemdeydi. Sali, iddiaları yalanlayarak "Saçmalamayın" şeklinde sert tepki göstermişti. Şimdi de Sıla'nın Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı ve Sali'nin kolunun kırıldığı iddia edildi. Sali geçtiğimiz gün gittiği tenis maçında ise kolunun bandajlı olması da iddiaları güçlendirdi.
 

SILA ZİYNET SALİ'NİN KOLUNU MU KIRDI

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda Sıla Gençoğlu'nun, şarkıcı Ziynet Sali'yi darp ettiği iddia edildi. Programın Whatsapp ihbar hattına gelen iddiaya göre Gençoğlu, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdı. Sali'nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı destekledi.

ziynet.jpg

KAVGANIN SEBEBİ OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

Ziynet Sali, Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulamasına sebep olarak gösterilmişti. Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, Muhabirlerin "Sıla Hanım'a mesaj attınız mı?" sorusuna "Saçmalayın" diyerek sert bir dille cevap vermişti.

ZİYNET SALİ KİMDİR?

Ziynet Sali müzik severler tarafından kimdir? nereli? evli mi? boyu, kilosu ve hayatı ile merak edilen ünlü isimlerdendir.

29 Nisan 1975 yılında dünyaya gelen ünlü sanatçı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti doğumludur. Doğduktan sonra ailesi ile İngiltere Londra’ya yerleşemiş, 6 yaşına kadar İngiltere’de ardından ise yaşamını Kıbrıs’ta sürdürmüştür.

Türkçe şarkıların yanı sıra Yunanca şarkılarıda seslendirmektedir. 1994 yılında üniversite eğitimi için İstanbul’a gitmiş ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından bir çok mekanda sahne alan Ziynet Sali daha sonra Dost Müzik’te çalışmalar gerçekleştirmiştir.

İlk albümü Ba-Ba ile müzik piyasasına giriş yapan Ziynet Sali daha sonra Amman Kuzum, Mor Yıllar, Herkes Evine, Rüya, Bizde Böyle, Bize Yeter, Sonsuz Ol, Gelemiyorum Yanına, Bugün Adım Leyla, No 6 ve Çikolata isimli albümleri ile müzik kariyerini sürdürmüştür.