Simpsonlar İstanbul depremini işaret etti 'Bu sefer yandık'

Simpsonlar İstanbul depremini işaret etti 'Bu sefer yandık'
Kehanetleri ile ünlü The Simpsonlar dizisinin İstanbul detayı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş depremini, Trump'ın seçilmesini, Lady Gaga'nın Superbowl performansını Kobe Bryant'ın ölümü gibi birçok olayı önceden dizisinde işleyen The Simpsonlar dizisinde ortaya çıkan bir kehanet herkesi korkuttu.

50 bin kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremini önceden bilmesi çok konuşuldu. Simpsonlar dizisinde şimdi ise İstanbul depremi kehaneti ortaya çıktı.

96e343de90dff39f06af71222d30b788.jpg

Dizinin bölümlerinde birçok olayın parodisi yapılırken kimi zamanda ilerleyen zamanda yaşanacak olayları tahmin etmesi diziyi daha popüler hale getirdi.

1989 yılından beri yayından hayatını devam eden dizinin bu defa Türkiye'de depremine ilişkin çizgi filmi çıktı.

Dünya genelindeki olaylara yönelik çarpıcı animasyonlar yayımlayan Simpsonlar’ın Kahramanmaraş ve ardından İstanbul depremine yönelik sahnesiyle gündem oldu.

ca2b59768b822d3764aae2352c789955.jpg

KORKUTAN İSTANBUL DEPREMİ TAHMİNİ

1999 yılında Marmara Depremini bildiği iddia edilen Simpsonlar'ın beklenen İstanbul depremine ilişkin kehaneti de ortaya çıktı.

Yayımlanan eski bir bölümde baba Simpson ile oğlunun bir kaza sonucunda yer altında düşmesi ve ardından gördüğü deprem makinesiyle İstanbul’da bir depremin tetiklendiğini görmesi dikkat çekti.

111111simpsonlar-yine-ortaligi-karistirdi-bu-kez-o-ilimiz-icin-deprem-ongorusu-yaptilar-160ac9.webp

Söz konusu bölümde bir anons geçen haber spikeri ise şu ifadeleri kullanıyor:

"Bölgede 46 binden fazla insanın öldüğü başka bir deprem daha oldu ve ülkenin acil durum Ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu bildirdi."

Türkiye'de komplo teoricilerin sürekli olarak depremleri yapay ve güç odakları tarafından yapıldığını iddia etmeleri üzerine bu kehanetin ortaya çıkması çok konuşulacak.

3-222.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.