Uzmanlardan korkunç iddia: Yakıt bitti, uçak düştü!

Uzmanlardan korkunç iddia: Yakıt bitti, uçak düştü!
İki buçuk aydır kayıp olan Malezya uçağıyla ilgili hazırlanan son rapordan yola çıkan uzmanlar, inanılmaz bir ihmali gündemi getirdi: Uçağın düşme nedeni yakıtının bitmesi...

45 sayfalık rapor
Yaklaşık 2 buçuk ay önce 239 kişiyle ortadan kaybolan Malezya uçağı ile ilgili olarak yolcu yakınlarının talebiyle inceleme yapan uzmanlar yeni bir iddia ortaya attı. Malezya hükümetinin yayınladığı rapordan yola çıkan uzmanlar uçağın havada yakıtının biterek düşmüş olabileceğini söylüyor. 8 Mart tarihinde Kuala Lumpur’dan Pekin’e gitmek üzere havalanan MH370 sefer sayılı yolcu uçağıyla ilgili Malezya hükümeti tarafından 45 sayfalık bir rapor yayınlandı.

Bağlantılar uyuşmuyor 
Yeni raporu inceleyen uzmanlar, uçağın uydudan izlediği rotayı göz önüne alarak havada yakıtın bitmiş olabileceğini iddia etti. Malezya uçağının uyduyla kurduğu son bağlantıyla bir önceki bağlantının uyuşmaması, uçağın yakıtının bittiği için elektrik aksamının sıfırlanmasından ötürü olabileceği belirtildi. Malezya hükümeti MH 370 sefer sayılı uçuşla ilgili yeterli bilgi yayınlanmadığı ve bazı ayrıntılar gizli tutulduğu için kaybolan uçaktaki yolcu yakınları tarafından eleştirilmişti.