Sinan Engin Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı

Sinan Engin Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı
Tecrübeli yorumcu Sinan Engin, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Slaven Bilic olacağını öne sürdü. Engin, "Fenerbahçe'nin Slaven Bilic ile anlaşacağını duydum" dedi.

Fenerbahçe''de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör konusundaki belirsizlik sürüyor. Antrenörlük koltuğu için pek çok isim gündeme gelirken bir isim de Sinan Engin''den geldi.

Vitor Pereira''nın ardından yeni teknik direktörün Löw olabileceğin iddia ediliyordu. Hatta Mesut Özil''in de devreye girerek Löw''ü ikna etmeye çalıştığı da gelen haberler arasındaydı. Ancak tecrübeli yorumcu Sinan Engin Fenerbahçe''de Löw isminin olmayacağını ifade ederek yeni teknik adamı açıkladı.

Sarı-lacivertli takımın gündemindeki Joachim Löw''ün doğru bir tercih olmayacağını belirten Sinan Engin "Joachim Löw, Almanya Milli Takımı''nın ardından Türkiye''de olmaz. Açmaz burası onu. Konsantre olmaz. Parasını alır, sonra kovulmayı bekler ve gider." dedi.

"HEM BILIC HEM KOÇ CEPHESİNDEN DUYDUM"

Slaven Bilic''in Fenerbahçe''ye yakın olduğu yönündeki iddiasını yineleyen Sinan Engin, "Fenerbahçe''nin Slaven Bilic ile anlaşacağını duydum. Hem Ali Koç cephesinden, hem de Bilic cephesinden bunu duydum." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler