Skinny ve Slim fit modellerinin olduğu kıyafetin adı? Hadi İpucu

Skinny ve Slim fit modellerinin olduğu kıyafetin adı? Hadi İpucu
Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından Günümüzde skinny ve slim fit modellerinin oldukça popüler olduğu, kadın erkek ayırmaksızın hepimizin severek giydiği kıyafetin adını bilen var mı? diye sordu. İşte Hadi İpucu

Canlı Bilgi Yarışması Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi bugün öğlen yayınlanacak olan yarışması için Instagram hesabından Günümüzde skinny ve slim fit modellerinin oldukça popüler olduğu, kadın erkek ayırmaksızın hepimizin severek giydiği kıyafetin adını bilen var mı? diye sordu. Saat: 12.30'da yayınlanacak olan Hadi yarışmasında 10.000 TL para ödülünü kazanan takipçileri arasında bölüştürecek. Trendyol sponsorluğu bulunan Hadioynalive akşamki yarışmasında da 40.000 TL değerinde para ödülü dağıtacak.

20 KASIM HADİ İPUCU CEVABI

20 Kasım 2018 Hadi İpucu sorusunun cevabı haber sitemizde belli oldu

Cevap: Kot / Pantolon

hadi3-001.png

HADİ NASIL BİR OYUN

Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

HADİ İPUCU SORUSU: SKİNNY VE SLİM FİT NE DEMEK

Bacaklara yapışan ve boğazlı herhangi bir spor ayakkabıyla harika uyum sağladığını bizzat tecrübe ettiğim kot çeşidi.

Çoğu zaman kızlar arasında "kurtarıcı" diye tabir edilen bir pantolon türüdür. tayttan hallicedir. paça derdi yoktur. pek "giy çık" havası vardır. yazın babetle, kışın çizmeyle idealdir. üzerine ister tunik tarzı, ister kısa her türlü bluz giyilebilir. jean dediğimize bakmayın kanvastan, kadifeden, deriden, ketenden, ince ya da kalın likralı pek çok kumaştan yapılmış versiyonları da mevcuttur. topuklu ayakkabıyla şahane gider.