DHA'nın haberine göre, olay, Eyüpsultan Göktürk Merkez Mahallesi Göktürk Caddesi'nde dün meydana geldi. 9 yaşındaki Yusuf G. yolda yürürken, iki köpeğin saldırısına uğradı. Korkarak, kaçan küçük çocuk yere düştü.
Tekrar ayağa kalkan çocuk annesi Gülşah G.'ye sarıldı. Köpekler de bu sırada çocuğu kovalamayı bıraktı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yusuf G.'nin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

eyupsultanda-kopeklerin-cocuga-saldirdigi-anlar-kamerada-6854-dhaphoto2.jpgeyupsultanda-kopeklerin-cocuga-saldirdigi-anlar-kamerada-6854-dhaphoto1.jpgeyupsultanda-kopeklerin-cocuga-saldirdigi-anlar-kamerada-6854-dhaphoto4.jpgeyupsultanda-kopeklerin-cocuga-saldirdigi-anlar-kamerada-6854-dhaphoto3.jpg