Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Tahir Karapınar mı olacak?

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Tahir Karapınar mı olacak?
TRT Spor'da son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Tahir Karapınar'a teklif götürdüğü öne sürüldü. Karapınar kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? İşte detaylar...

"Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?" sorusu Sarı-Lacivertli taraftarlarda büyük merak konusu olurken, son dakika gelişmesi yaşandı.

TRT Spor, Kanarya'nın teknik direktörlük görevi için Tahir Karapınar'a teklif götürdüğünü iddia etti.

Fenerbahçe'yi son 8 haftada Karapınar'ın çalıştıracağı ifade edilirken, deneyimli teknik adamın önümüzdeki sezon ise altyapıda görev alacağı öne sürüldü.

TAHİR KARAPINAR KİMDİR? HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI, KAÇ YAŞINDA?

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüne ilişkin yaşanan flaş gelişmenin ardından Sarı-Lacivertli taraftar da Google'da "Tahir Karapınar kimdir? Hangi takımları çalıştırdı, kaç yaşında?" gibi soruları arattı.

20 Haziran 1967'de İzmir'de dünyaya gelen Tahir Karapınar, futbol hayatı boyunca İzmir ekiplerinde forma giydi. Göztepe ve Altay formaları giyen Karapınar, 2002 yılında Siyah Beyazlı forma ile futbolculuk kariyerini noktaladı.

2004 yılında efsane olduğu Altay'da antrenörlük hayatına başlayan Karapınar, İzmir ekibinde 2009 yılında çeşitli kategorilerde görev aldı. 

2011 yılında Gaziantepspor'un başına geçen 53 yaşındaki teknik adam, 2013 ve 2014 yıllarında Manisaspor'da, 2017 yılında ise Konyaspor'da görev aldı.

asd-089.jpg

UEFA-Pro Lisans sahibi olan Tahir Karapınar'ın kalan 8 haftada Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor. Fenerbahçe, salgın sürecinin ardından başlayacak ligde ilk maçını Ülker Stadı’nda Hes Kablo Kayserispor ile oynayacak.