Son dakika... Meral Akşener: Habur'da Atatürk'ün resmini indirenler, Oslo'ya bürokratları gönderenler için de fezleke hazırlansın

Son dakika... Meral Akşener: Habur'da Atatürk'ün resmini indirenler, Oslo'ya bürokratları gönderenler için de fezleke hazırlansın
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 'Habur'da Atatürk'ün resmini indirenler. Oslo'ya bürokratları gönderenler için fezleke hazırlansın' çıkışı gündeme damga vurdu. Akşener, HDP'li Semra Güzel için düzenlenen fezlekeye de partisinin evet oyu vereceğini ifade etti. İşte ayrıntılar...

CHP Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş''la görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Meral Akşener açıklamalar yaptı. İşte önemli başlıklar:

"Belediyeye dair çözülmesi gereken durumları var. Malum fakirlik var. Ziyadesiyle memnun bir şekilde genel merkeze gideceğiz. Ayrımcılık yapmadan yaptıkları hizmetleri öğrenmekten büyük bir memnuniyet duydum

Soru: HDP''li Güzel''in PKK ile fotoğrafı

Bildiğim kadarıyla Erdoğan''ın konuyla ilgili bilgisi yok. AKP yöneticilerinin ısrarla kimsenin konuşmadığıyla ilgili dedikleri çok tuhaf. Büyük ihtimalle Erdoğan''a gıcıklıklarını bizim üzerimizden çıkarıyorlar.

2011''de açılım, saçılım denilen sürece karşı çıkmış insanlarız. 2010 yılında bir Kürt öğrencimin aramasıyla meşhur çadırlarda Atatürk''ün ve Türk bayrağının çıkarıldığını ağlayarak bana bildirmişti. Çadır mahkemeleri ''negri negri'' şarkılar. Lahmacun ısmarlanan peşmergeler. O lahmacunların parası milletin cebinden çıkmış.

PKK''yla masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor

Semra Güzel''in fezlekesi gelecek Meclis''e bu fezlekeye arkadaşlarımdan bildiğim ''evet'' oyu verecek. Umarım rahatlamışlardır ama Şimdi o Türkiye bayrağını çıkarma emrini veren zatlar Habur''da Atatürk''ün resmini indirenler... OSLO''da ''ben verdim talimatı'' demişti. PKK''yla masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor. Onlar getirmezse biz getireceğiz.

Türkiye bir hukuk devletiyle terörden yargılanmış İmralı''da cezasını çeken şahıs. Edirne''de mahkemede devam eden şahıs ve sayın Erdoğan ne olup bittiğini bilmekle görevli, ülkenin güvenliğinden sorumlu zat. Erdoğan diyor ki ''ikisi arasındaki bir hesaplaşma'' diyebiliyor. Bu da bir fezleke konusudur.

Soru: Erdoğan karşıma aday çıkaramıyorlar dedi...

Çok merak ediyorlar da kendisinin de adaylığı belli değil. Millet İttifak''ın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak.

Soru: Nebati''nin ''Haziran 2023''e enflasyonun tek haneli olacak'' açıklaması

TÜİK Başkanı ve Merkez Bankası Başkanı da değişecek. Malum yazlık kışlık bir durumu var oradakilerin. Nabati''nin gözlerindeki ışığa da bakacaklar. Ben kendisine ekonomiyi ve matematiği öğrenmesini tavsiye ediyorum"

İlgili Haberler