Son dakika... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın istifa etti

Son dakika... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın istifa etti
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi. 49 yaşındaki teknik adam istifa etti. Başkan Çebi de istifayı kabul etti. Yalçın, son kez takımın başında idmana çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, görevinden istifa etti. Saat 12''de Nevzat Demir Tesisleri''nde başlayan antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adam görevini bıraktı.

Başkan Ahmet Nur Çebi de istifayı kabul etti. Tecrübeli teknik adam takıma ve kulüp personeline veda etmek için son kez antrenmana çıktı.

Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bu sezon Süper Lig''de son 5 maçta galibiyet göremedi. Siyah-Beyazlılar 21 puanla 9. sırada bulunuyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi''nde gruptan puan alamadan elendi.

GİRESUNSPOR MAÇINDA KABUL EDİLMEDİ

Süper Lig''de 4-0 kaybedilen Giresun maçının ardından görevi bırakma kararı alan Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ ile bir toplantı yapmış, istifa krizi aşılmıştı. Ancak siyah beyazlı ekip, bu görüşmeden sonra Süper Lig''de Kasımpaşa ile berabere kalırken, Almanya’da ağır bir yenilgi aldı.

NTV''nin aktardığı habere göre ise, Beşiktaş''ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig''de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

EN BÜYÜK ADAY ŞENOL GÜNEŞ

Sergen Yalçın''ın ardından teknik direktörlük görevi için öne çıkan isim ise Şenol Güneş. Başkan Ahmet Nur Çebi''nin iyi bir arkadaşı olan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş''i hoca olarak düşündüğü ifade ediliyor.

 

İlgili Haberler