Açıklama hastası olan vatandaşlar sosyal medyanın kahramanı oldu

Açıklama hastası olan vatandaşlar sosyal medyanın kahramanı oldu
Türkiye'de sosyal medya kullanıcıları son dönemde karşılıklı açıklamalarla sürekli değişen ve baş döndüren gündemi takip ediyor. Yayınladığı videolardaki iddialarıyla gündeme oturan Sedat Peker’in yarın paylaşacağını açıklayacağı videosu da merakla bekleniyor…

Türkiye son dönemde sosyal medyadan paylaşılan açıklama ve videoları konuşuyor...

“PAZAR GÜNÜNÜ BEKLEYİN”

En son Sedat Peker’in yurt dışına kaçtıktan sonra yayınladığı videolardaki iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları çok tartışılan Peker, Soylu’nun Habertürk canlı yayınındaki son açıklamalarından sonra pazar günü (yarın) yeni bir video ile ona yanıt vereceğini açıkladı.

Hakkında yakalama kararı çıkarıldığını açıklamasından sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker; “Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker’i aldık, Türkiye’ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım (mecazi anlamda).” İfadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Şimdi tüm gözler Sedat Peker’in yarın yayımlayacağı yeni videoya çevrildi…

Sosyal medya kullanıcıları karşılıklı açıklamalarla sürekli değişen gündemi ve baş döndüren polemik trafiğini merakla takip ettiğini belirten paylaşımlar yapıyor..

İşte o paylaşım:


 

 

İlgili Haberler