Sözcü'nün zor kararı

Sözcü'nün zor kararı
Sözcü Gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar birbirlerine girdi. Özdil, Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiğini iddia edince, kanalın bir dönem ekran yüzü olan Uğur Dündar "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin" diyerek noktayı koymuştu. Şimdi gözler, Sözcü'nün bu durumda nasıl bir tavır sergileyeceğine çevrildi.

2 müthiş yazarı birbirine girdi. Hangisini feda edecek. 8 seçeneği var

Medyada sular durulmuyor. TELE1''de Tuncay Mollaveyisoğlu''nun sunduğu Uğur Dündar''ın konuk olarak katıldığı "Anında manşet" programına Yılmaz Özdil''in attığı bir tweet damga vurdu. 

Özdil,  Artı 1 TV''yi Sezgin Baran Korkmaz''ın finanse ettiğini ileri sürünce canlı yayında Uğur Dündar, sert tepki gösterdi. Bir dönem Artı 1''de ana haber bülteni sunan Uğur Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" dedi.

Ardından da "Ben şimdi bu Yılmaz''ın hazin durumunu değerlendirdikçe Sedat Peker''in neden kabadayı olduğuna da hak veriyorum. Anlıyorum neden kabadayı olduğunu şimdi. Hayatımın en acı gecelerinden biri bu. Sırtımdan hala kanlar süzülüyor" açıklamasını yapmıştı.

İlk kez karşı karşıya gelen bu ikili için Sözcü Gazetesi''nin alacağı tavır merak konusu oldu. Herkes kendince şu olur ya da bu olur diyerek yorumlar yapıp duruyor.

Sizlere neler olabileceğine dair 8 seçenek sunacağım.  Takdir sizlerin...

1- Sözcü Gazetesi''nin yönetimi, bir anda düşman kardeş olan Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar''a kapıyı mı gösterecek, yoksa arayı mı bulacak?

2- 2 yazardan biriyle yoluna devam edip, diğerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür edip, çıkışını mı verecek?

3-Sözcü Yönetimi''ne bu 2 yazarından biri "O varsa ben yokum"  restini çekip, ya takıştığı meslektaşını işsiz bırakacak, ya da kendisi işsiz kalacak.

4- Hem Uğur Dündar hem de Yılmaz Özdil hiçbir şey olmamış gibi yaparak yollarına aynı gazetede mi devam edecek?

5- "Karşıma çıkma kardeşim" diyen Uğur Dündar, gördüğü yerde Yılmaz Özdil''e uçan kafa mı atacak?

6- Yılmaz Özdil karşılaştığı Uğur Dündar''a "Ne olur cenazene gelebilir miyim" diyerek izin mi isteyecek?

7- Sözcü yönetimi ağaca bağlayıp iki köşe yazarını dövecek mi?

8- Her ikisine de Sözcü yönetimi rakı balık ısmarlayıp, barış yemeği mi verecek?

Kim bilebilir ki; belki de, Yılmaz Özdil, küçük Emrah bakışlarıyla gelip, kaşlarını aşağıya indirip, ellerini kavuşturarak "Size değerli abim diyebilir miyim" diyerek Uğur Dündar''a sarılacaktır.

İnşallah yanlış anlaşılma çıkar.

Barışmaları dileğiyle...

Eray Erollu
Medyanın Sicil Amiri 

 

 

 

 

İlgili Haberler