Spor yazarı Bilal Meşe Fenerbahçe'ye ateş püskürdü

Spor yazarı Bilal Meşe Fenerbahçe'ye ateş püskürdü
Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ile yolların ayrılmasının ardından zehir zemberek sözler söyledi. Meşe, "Bu mudur sizin vefa duygunuz... NOKTA" ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül üzerinden olay sözler

Fenerbahçe, Gökhan Gönül''le yollarını ayırdığını duyurdu. Sarı-lacivertli takımda 10 yıl mücadele eden tecrübeli futbolcu, duygusal bir biçimde veda etti. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, yazısında Gönül''ün vedasına değindi.

"AHDE VEFA DEYİNCE AKLIMA BEŞİKTAŞ GELİR"

Bilal Meşe, "Ahde vefa deyince futbolda hep Beşiktaş gelir aklıma... Hiçbir oyuncudan kolay kolay vazgeçmez, o ailenin içinde tutma adına her türlü özveriyi gösterir, biliyorum. Ahhh Gökhan Gönül kardeşim ahhh... Kartal’dan niye Fenerbahçe’ye gitti, detaylarına girmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

"BU MUDUR SİZİN VEFA DUYGUNUZ"

Meşe, "Gönül, Fenerbahçe’ye gitti, bir yıl oynadı, yönetim sözleşmesini yenilemedi, serbest kaldı. Efendim yaşı mı gerekçe? Valla benim tanıdığım Gökhan Gönül kırk yaşına kadar oynar... Bu mudur sizin vefa duygunuz... NOKTA" diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe önceki gün yaptığı açıklamayla Gökhan Gönül''le yolların ayrıldığını açıklamıştı.

Sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki futbolcu için, "Yolun açık olsun Gökhan Gönül, tüm hizmetlerin için teşekkürlerimizle" başlığıyla yapılan kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin formasını ilk kez 2007 yılında giyen, 10 yıl boyunca 360''tan fazla maçta Çubuklumuzu başarıyla taşıyan ve geçtiğimiz sezon kadromuza yeniden dahil olan Gökhan Gönül ile yollarımız ayrılmıştır. Formamızı giydiği süre boyunca Çubuklunun hakkını sonuna kadar veren, Fenerbahçe ruhunu her zaman en üst seviyede taşıyan Gökhan Gönüle tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Gökhan Gönül" ifadelerine yer verilmişti.

RİZESPOR''LA ANLAŞTI

10 yıl sarı-lacivertli formayı terleten Gökhan Gönül''ün Çaykur Rizespor''la anlaştığı öğrenildi. Karadeniz ekibinin 2 yıllık anlaşmaya vardığı deneyimli sağ bekin kaptanlık görevini üstlenecek.