Yeni güncellemeyle kullanıcılar neye uğradığını şaşırdı. Spotify kabul etti

Yeni güncellemeyle kullanıcılar neye uğradığını şaşırdı. Spotify kabul etti
Android telefonlarda Spotify uygulamasında güncelleme yapıldı. Bu güncelleme sonucunda çalan şarkının da tamamen kapandığı veya birkaç saniyeliğine kesildiği bildirildi.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Spotify Android uygulamasında, normalde alt kısımda bulunan oynatma çubuğu son güncellemelerden sonra hiç gözükmüyor veya şarkı çalarken aniden kayboluyor. Çubuğun kaybolmasıyla beraber, çalan şarkının da tamamen kapandığı veya birkaç saniyeliğine kesildiği bildiriliyor.

Raporların büyük çoğunluğu Android 12 çalıştıran Samsung ve Google Pixel akıllı telefon kullanıcıları tarafından paylaşıldı. Spotify yetkilileri, topluluk sayfasında paylaştığı bir duyuruda sorunun farkında olduklarını ve çözmesi için teknik ekibe ilettiklerini belirtti.

Sizler de aynı durumla karşılaşıyorsanız, sorunun yaşandığı Spotify 8.7.2.1261 sürümünden daha eski bir sürümü yükleyerek çözebilirsiniz. Ancak Google Play Store’da bir uygulamanın sürümünü düşürme özelliği bulunmadığından, eski versiyonu üçüncü taraf APK sitelerinden bulmanız gerekiyor. Bu işlemin de riskli olduğunu belirtelim.

SPOTİFY LİTE UYGULAMASINDA SORUN YOK

Alternatif olarak daha az veri harcayan Spotify Lite uygulamasını da kullanabilirsiniz. Ancak bu uygulamada çevrimdışı oynatma özelliği bulunmuyor. Yani albümlerinizi ve çalma listelerinizi indiremiyorsunuz. Spotify Lite ile müzik dinleyebilmek için daima internete bağlı olmanız gerekiyor.

İlgili Haberler