Katar'daki Süper Kupa maçında bedava bilet skandalı

Katar'daki Süper Kupa maçında bedava bilet skandalı
Bu akşam Katar'da yapılacak Beşiktaş- Antalyaspor Süper Kupa final maçına ilgi az olunca TFF'nin onayıyla karşılaşma için ücretsiz bilet dağıtıldığı ortaya çıktı...

Beşiktaş ile Antalyaspor Süper Kupa''yı almak için bu akşam Katar''ın başkenti Doha''da karşı karşıya geliyor.

MAÇA İLGİ YOK

Ahmed Bin Ali Stadyumu''nda bu akşam saat 20.45''te başlayacak karşılaşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı. 40 bin 740 kapasiteli stadyumda sadece 5 bin kişinin bilet aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu''nun (TFF) onayıyla Doha Büyükelçiliği, taraftarları maça çekmek için ücretsiz bilet dağıtımına başladı.

BEDAVA BİLET DAĞITILIYOR

Büyükelçiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Beşiktaş - Antalyaspor Süper Kupa maçı 5 Ocak 2022 tarihinde Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynanacaktır. TFF  ve QFA değerli katkılarıyla Büyükelçiliğimizin davetlisi olarak maçı izlemek isteyen vatandaşlarımız  http://dohaevent.com üzerinden başvurabilirler.” İfadelerinde bulunulmuştu..

Katar için boykotu çağrısı gelmişti

Süper Lig''in son haftasında oynanan ve Beşiktaş''ın 1-0 kaybettiği Konyaspor maçının ardından siyah beyazlı taraftarlar TFF''ye tepkilerini göstermek için Katar boykotu çağrısında bulunmuştu. Başta Beşiktaş''ın en etkili taraftar grubu olan Çarşı, olmak üzere taraftarlar #KatarOlayıYatar etiketini en çok okunanlar listesine sokmuştu.

İlgili Haberler