Süper Lig'in yıldızı İspanya yolcusu

Süper Lig'in yıldızı İspanya yolcusu
Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor'da forma giyen 17 yaşındaki Emre Demir için bomba bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç oyuncunun Barcelona yolcusu olduğunu duyurdu.

İspanya''da yayın yapan Sport gazetesinde yer alan habere göre, La Liga devi Barcelona''nın, Kayserispor''un genç yıldızı Emre Demir için harekete geçtiğini öne sürdü.

Haberde, Barcelona''nın Kayserispor''dan Emre Demir''i kadrosuna kattığı vurgulanırken, 17 yaşındaki futbolcunun bu sezonu Kayserispor''da geçireceği belirtildi. Öte yandan Demir''in 18 yaşına girdikten sonra Barcelona''ya katılacağı ifade edildi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

İddiaya göre Barcelona, Emre Demir için Kayserispor''a 4 milyon euro bonservis ödeyecek. Yapılan pazarlıklarda geleceğe yönelik maddeler de yer alıyor.

Öte yandan Emre Demir''in geçmişte La Masia''da test edildiği ancak transferin gerçekleşmediği vurgulanırken PSG''nin de radarında olan genç oyuncu için Barcelona''nın hızlı hareket ettiği belirtildi.

Süper Lig''deki ilk maçına 15 yaşında çıkan Emre Demir kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor. Kayserispor geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Doğan Alemdar''ı 3.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Rennes''e göndermişti.

YUSUF DEMİR''DEN SONRA İKİNCİ TÜRK

Demir, Barcelona''ya transfer olması halinde, Katalan ekibinde yer alan ikinci Türk futbolcu olacak. Dev kulüp, bu sezon Avusturya ekibi Rapid Wien''den 1 yıllığına 18 yaşındaki Türk asıllı Yusuf Demir''i kadrosuna katmıştı.

 

İlgili Haberler