'Survivor'un Adriana Lima'sı'' Fatmagül Fakı: Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz

'Survivor'un Adriana Lima'sı'' Fatmagül Fakı: Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz
'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünyaevine girmişti. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, hamile olduğu haberini yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

1990 Konya doğumlu olan Fatmagül Fakı, Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Kısa süre hosteslik yapan Fatmagül, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı''nın yapımcılığını üstlendiği Survivor''un 2013 yılında ekranlara gelen sezonunda gönüllüler takımında mücadele etti. Brezilyalı model Adriyana Lima''ya olan benzerliğiyle adından sıkça söz ettiren Fakı, fenomen yarışmadan elendikten sonra katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

LIMA''NIN CEVABI ŞOKE ETMİŞ!

Hosteslik yaptığı dönemde görev yaptığı uçakta Adriana Lima ile yaşadığı ilginç diyaloğu anlatan Fakı, şu ifadeleri kullandı:

''''Hosteslik yaparken arkadaşlarım ''Adriana Lima''ya benziyorsun'' diyordu. Uçuşların birinde Lima''ya denk geldim, çok heyecanlandım. Yanına gittim, uyuyordu. Arka tarafa geçip, uyanmasını bekledim. Çok heyecanlandım, içim içime sığmadı. Uyanınca bir arkadaşımla yanına gittik. Arkadaşım, Adriana Lima''ya ''Arkadaşımı size çok benzetiyoruz, çok benziyor değil mi?'' diye sordu. Lima ise ''Birazcık'' diye karşılık verince biraz bozuldum. Fotoğraf çektirecektim, vazgeçtim''''.

KEREM LAFÇI İLE EVLENDİ

2015 yılında ''Güneşin Kızları'' dizisinde ''Didem'' karakterini canlandıran, bir süre ''Çarkıfelek'' yarışmasında izleyicilerle buluşan Fatmagül Fakı, iki yıl aşk yaşadığı Kerem Lafçı ile 2019''da nikâh masasına oturdu.

"ARTIK İÇİMDE TUTAMIYORUM"

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Survivor Fatmagül, son paylaşımıyla gündem oldu. Sahilde eşi Kerem Lafçı ile poz veren ve ''Anne'' yazan şapkası dikkatlerdem kaçmayan Fatmagül Fakı, "Artık içimde tutamıyorum. Heyecanımız çok büyük. Güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum. Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin" notunu düştü.

İlgili Haberler