Survivor 2020'ye veda eden isim

Survivor 2020'ye veda eden isim
Milyonlarca insanı ekrana kilitleyen Survivor’da bu gece son derece kritik bir eleme gecesi…

Üst üste 4 dokunulmazlık oyunu kaybeden ünlüler takımının adada kalan son 4 ismi de “elenme adayı” olunca bu haftanın eleme konseyi de büyük merakla beklenir hale geldi.

Survivor’ın son iki haftasında fiziksel çıkışı ve kazandığı oyunlarla yükselerek geçiren Yunus Emre’nin rakip takımla girdiği dialoglar ve yaşadığı kavgalar onun adına puan kaybettirici unsur olarak görülüyor.

Yunus Emre’nin dün gece yayınlanan bölümde de Acun Ilıcalı ile son derece ciddiyetsiz bir dialog içine girmesi de bu yarışmacı için puan kaybı olarak değerlendirilse de, tüm bunların “Oylama gecesinden sonra” yaşanmış olması, Yunus Emre’nin oylarına etki etmez görüşü hakim.

Sosyal medya verilerine bakılırsa müthiş bir performansla yarışma sürecinin zirve noktasına ulaşan Sercan Yıldırım’ın futbol kariyerinin de etkisiyle SMS oylamasından çok güçlü çıkacağı görüşü hakim.

Survivor takipçilerinin oluşturduğu sosyal medya gruplarında ağırlıklı görüş ise ünlüler takımından bu hafta adaya kadın yarışmacılardan birinin veda edeceği yönünde.

SERCAN'IN ELENMESİ ZOR

İki haftadır sürekli oyun kaybeden ve gönüllüler takımının kadın yarışmacılarına tavan yaptıran Aycan ve Elif’in oylarında düşüş olması bekleniyor.

Yarışma ile ilgili yapılan sosyal medya yorumlarında ağırlıklı görüş “Benim için Survivor bitti” ifadeleri kullanmasına rağmen Aycan’ın belli bir kitlesinin olduğu ve bu nedenle elenme ihtimalinin Elif’e oranla daha az olduğu yönünde…

Kısacası; Survivor’ın sosyal medya üzerinde yarışmacıların fanları üzerinden yürüyen yorumlarına bakılırsa bu gece elenme ihtimali en yüksek olan isim Elif. Sonraki olasilik Aycan olarak görülüyor.

Yunus Emre’nin elenmesi üçüncü ihtimal olarak görülürken, yıllarca Bursaspor ve Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım’ın yarışmadaki çıkışıyla da elenme ihtimalinin neredeyse hiç olmadığı görüşü hakim.