Survivor 2021'de yarışmacıları şoke eden olay. Acun Ilıcalı final adaylarından biriydi diyerek üzücü haberi duyurdu

Survivor 2021'de yarışmacıları şoke eden olay. Acun Ilıcalı final adaylarından biriydi diyerek üzücü haberi duyurdu
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan Çağrı’nın hem Dora ile hem de Poyraz ile yaşadığı gerginlik son bölümüne damga vurdu. Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı Çağrı'yı uyardı. Bu arada yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı 'Bana göre final adaylarından biri' diyerek üzücü bir haberi duyurdu.

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler arasında dün akşam eleme heyecanı vardı. Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyununun ardından konsey toplandı ve yapılan oylamanın ardından haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Son bölüme Çağrı’nın hem Dora ile hem de Poyraz ile yaşadığı tartışma son bölümüne damga vardı. Gerçekleştirilen yarışların ardından dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetti.

yenicag-survivor7-004.jpg

Survivor’da kimin eleme adayı olduğu dün yapılan oylamanın ardından belirlendi. 23 Ocak’ta yayınlanan Survivor’ın son bölümünde rekabet ve tansiyon yüksekti. Survivor'da büyük mücadele sonrası market ödülünü ünlüler kazanırken, nefes kesen mücadeleye sahne olan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu da 10-9 skorla yine ünlülerin oldu. Konseyde ise en çok ismi çıkan isim Aleyna haftanın ilk eleme adayı oldu. İşte Survivor’un son bölümünde yaşananlar…

yenicag-survivor1-011.jpg

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Üçüncü haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda atışlarda yarışmacılar sağ ve soldaki çubuklara ikişer halka geçirmek için zamanla yarıştı. Oyunun finaline doğru Ayşe Gönüllüler takımına, sonrasında Batuhan Ünlüler takımına birer sayı kazandırdı. Böylece skor 9-9 oldu. Bayrak yarışına giden dokunulmazlık oyununda, İsmail ile Merve, Reşat ile Ayşe karşılaşması oyunun kaderini belirledi. Büyük mücadele sonunda İsmail son atışı ile Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazandı.

yenicag-survivor2-012.jpg

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI

Haftalık erzak olan market oyunu için deniz üzerine kurulu parkurda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Adanın zorlu yaşam şartlarında yiyecek ödülünün büyük önem taşıdığı oyunda ilk önce gönüllüler öne geçti. Sonrasında Ünlüler onları yakalayıp farkı açtı.
Nefes kesen market oyununda 6-6 skorda kazanan takım, ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı patates ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu.

yenicag-survivor3-004.jpg

ÇAĞRI İLE DORA ARASINDA KAVGA

Market oyununda iki takım yarışmacıları, oyundaki arkadaşlarını dışarıdan desteklemek için tezahürat yaptığı sırada Çağrı, Dora'nın bağırışlarından rahatsız oldu. Dora'nın bu hareket sonrasında gülmesi ise Çağrı'yi çileden çıkardı. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar sonrasında iki takım arasında sözlü tartışma çıktı. Çağrı ile Baran'ın birbirinin üzerine yürüdüğü anlarda diğer yarışmacılar iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Olayların daha fazla büyümemesi için kaptanlar devreye girdi.

Çağrı'nın güçlükle uzaklaştırıldığı anlarda sunucu Murat Ceylan, her iki takımı da uyardı.

yenicag-survivor4-008.jpg

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı konsey oylaması yaptı. Gerginliğin eksik olmadığı gecede yapılan oylamayla potaya 6 oyla Aleyna girdi. Aleyna arkadaşlarının dolduruşa geldiğini ima etti.

yenicag-survivor6-001.jpg

ÇAĞRI İLE POYRAZ ARASINDA İPLER GERİLDİ

Konseyde diğer damga vuran an ise Çağrı ve Poyraz arasında oyunlarda yaşanan gerilimdi. Çağrı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Market oyununda şöyle bir şey oldu devamlı bağırma vardı. Bir kişi tarafından özellikle. Bir noktada açlık, duygusal anımızdı. Bir anlık ağzımdan' 'yeter' diye bir şey ekledim. Ağzımdan öyle bir şey çıktı. Asla kimsenin şahsına böyle bir şey olamaz. Bana her zaman ağabey diye hitap eden arkadaşımız 'Çağrı, Çağrı sen karışma' deyince bir anda gerildim.

yenicag-survivor9-003.jpg

“BURADA OYUNCU OLAN BEN DEĞİLİM”

Poyraz ise, "Ben bu zamana kadar sevgi ve saygı çerçevesinden hiçbir zaman çıkmadım. Bu zamana kadar Çağrı ağabey dediğimiz Çağrı gelip de suratımızın dibine hakaret edip bağırırsa ağabey durumu kalmaz. Çağrı ağabey sakin ol dediğimde, 'Sen de artistlik yapma gözlüklü kolej çocuğunu oynama' dedi. Burada oyuncu olan ben değilim. Benim takımıma karşı da böyle saygısız kelimeler duymak istemiyorum." dedi.

yenicag-survivor8-004.jpg

ACUN ILICALI’DAN ÇAĞRI’YA UYARI

'Görüntüleri seyrettik' diyerek söze başlayan Ilıcalı, "Şimdi Çağrı senin konu şu söylediğin kelime ağzından kaçmış olabilir. Fakat olayın ondan sonraki bölümünde seni çok agresif gördüm. Orada kontrolü kaybeden sensin gibi. O kelimeyi kullandıktan sonra orada bir özrün yok çok. Konu orada fazla uzamış. Biz o kelimeyi ettin diye sana uyarıda bulunuruz, fakat tansiyon çok yüksek." açıklamasında bulundu.

yenicag-survivor13.jpg

YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK YOK

Öte yandan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Poyraz ve Duygu arasında da yeni bölümde gerilim yaşandı ve Acun Ilıcalı üzücü bir haber verdi. 'Bana göre final adaylarından biri' diyen Ilıcalı, bir yarışmacıya "Doktor Metin Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok' dedi.

Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.