Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor’da 3. Eleme adayı kim oldu? Aycan Yanaç elendi mi?

Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor’da 3. Eleme adayı kim oldu? Aycan Yanaç elendi mi?
Bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor, yine nefes kesecek. Yarışmada eleme adaylarından biri konumunda olan Aycan Yanaç’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Aycan Yanaç kimdir? Nereli?

Aycan Yanaç kimdir?

Survivor, nefes kesmeye devam ediyor. Bu akşam saat 20.00’da ekranlara gelecek olan Survivor’da 3 eleme adayı var. Adaylardan biri Mert, diğeri Yasin Obuz olurken, üçüncü eleme adayı olan Aycan Yanaç’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Aycan Yanaç kimdir? Elendi mi?

Güzelliği ve yarışmadaki tavırları ile dikkat çeken Aycan Yanaç, yaşamını futbolcu olarak sürdürüyor. İşte Aycan Yanaç hakkındaki detaylar…

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Nünberg ile başlayan Aycan Yanaç, kariyerine Köln’de devam etti. 

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Aycan Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında yer aldı. 

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır. Aycan Yanaç, Survivor 2020 sezonu tanıtımında iddiasını  "Almanya'da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor'da kanıtlamaya geliyorum." sözleriyle ortaya koymuştu.