Survivor Ogeday: Keşke Nisa ile böyle bir işe girişmeseydik

Survivor Ogeday: Keşke Nisa ile böyle bir işe girişmeseydik
Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın, yarışmaya birkaç ay kala Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Ogeday Girişken, özel hayatı hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

 

Türkiye''nin en çok izlenen yarışması Survivor geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı. Reyting rekortmeni yarışma, zorlu parkurlar ve oyunlar kadar aşk dedikodularıyla da gündem olmuştu. 2022 Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yarışmanın başlamasına birkaç ay kala eski yarışmacı Ogeday Girişken ile sevgili olmuştu. Nisa ile yaşadığı aşk haberleriyle magazin dünyasında uzun süre konuşulan Girişken, özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Hepimizin bildiği gibi bu sezon Survivor''da ortaya çıkan aşk dedikoduları, magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Barış Murat Yağcı''ya olan kızgınlığını dile getiren Evrim, Nisa ve Ogeday''ın aşk yaşadıklarını ağzından kaçırmıştı

Youtube''de bir programa katılan Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı ilişki hakkında konuştu.

"KEŞKE BÖYLE BİR ŞEYE GİRİŞMESEYDİK"

 Girişken, "Kimileri ''İlişkine sahip çıkmadın'' ve ''Kendini çok göstermedin'' diyor. Yarışma öncesi böyle bir şeye girişmeseydik daha doğru olurdu. O da bunu söylüyor ama duygusal olarak kendimize belli bir noktada hâkim olamadık" dedi.

Survivor adasındaki deneyimlerini aktaran Girişken, "Adada beni en çok açlık ve özlem zorladı… Bunlar çok zordu. Bir fiziksel, bir de duygusal düşüşler yaşıyoruz" dedi.

Girişken açıklamalarına "Zamanında çok kazık yedim, üzüldüm. Ama olabildiğince şans vermek, kestirip atmamaktan yanayım" sözlerini ekledi.

 

 

İlgili Haberler