Survivor Nisa Bölükbaşı ile ilgili flaş gelişme. Fotoğrafları ortaya çıktı

Survivor Nisa Bölükbaşı ile ilgili flaş gelişme. Fotoğrafları ortaya çıktı
Yapımcı Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen adlı platformda yeniden çekimlerine başlanan Sihirli Annem dizisi, bomba bir ismi kadrosuna kattı. Survivor yarışması ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı'nın Sihirli Annem setindeki fotoğrafları ortaya çıktı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın uzun zamandan bu yana üzerinden çalıştığı Exxen adlı platform, eleştiriler ve beğenilerin odağında yayın hayatına başladı. Ilıcalı'nın Exxen platformunda yeniden çekimlerine başlanan Sihirli Annem dizisinin ise ilk etapta istenilen başarıyı yakalayamadığı belirtilmişti. Dizi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre Survivor yarışmasında ünlenen Nisan Bölükbaşı, Sihirli Annem dizisinde rol alacak. Bölükbaşı'nın setten fotoğrafları da ortaya çıktı.

Paylaşımlarıyla gündeme gelmeyi başaran Nisa Bölükbaşı sosyal medya hesabından Sihirli Annem’in çocuk oyuncularından ara Aras Özdoyran ile bir fotoğrafını yayınladı. Yeni bir projeye imza attığının müjdesini veren Nisa Bölükbaşı sette kendisine makyaj yapıldığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

1-051.jpeg

Başrollerini Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu’nun paylaştığı EXXEN’in dizisi Sihirli Annem’in kadrosuna Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı dahil oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı’nın diziye dahil olmasının ardından ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

2-050.jpeg