Survivor Öykü Çelik kimdir. Öykü Çelik kaç yaşında. Öykü Çelik elendi mi

Survivor Öykü Çelik kimdir. Öykü Çelik kaç yaşında. Öykü Çelik elendi mi
Öykü Çelik, dizi ve filmlerde üstlendiği rollerle oyunculuğu ile biliniyor. Survivor 2021 sezonunda ünlüler takımıyla başarılı bir performans sergileyen Öykü Çelik, adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında? Öykü Çelik elendi mi? İşte detaylar…

Survivor 2021 yarışmasında performansının yanı sıra karakter olarak da izleyici tarafından sevilen yarışmacılardan olan oyuncu Öykü Çelik, bu hafta Survivor adasına veda eden isim oldu. Birçok dizide boy gösteren ünlü oyuncu hem güzelliğiyle hem de Survivor parkurlarında gösterdiği performansla öne çıktı.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987''de İstanbul''da dünyaya geldi. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 2006 yılında “Selena” dizisinde rol almasıyla beraber oyunculuk hayatına başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes''in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul''un oynadığı ''''Nuri'''' dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül''ün yazdığı ''''Benim için Üzülme'''' adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

Öykü Çelik, 2014 yılında “Ağlatan Dans” adlı dizide Kıvanç Kasabalı ile başrolde oynadı. 2014 yılında “Yeşil Deniz” adlı dizi filmde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ile beraber rol aldı.

Öykü Çelik, Film çekimleri için Bursa’ya gittiğinde iş insanı Ahmet Murat Çakan ile tanıştı ve 25 gün içinde evlendikten sonra da Bursa’ya yerleşti. 2014-2015 yılları arasında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile evlilik yaşadı ve daha sonrasında boşandı. Öykü Çelik’in Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi Spor dallarına ilgisi vardır.

ÖYKÜ ÇELİK BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Başarılı oyuncu Öykü Çelik, 2020 yılı itibariyle 33 yaşındadır. Öykü Çelik, 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve yengeç burcudur.

İlgili Haberler