Survivor sms sıralamasında kim elendi. Survivor sms sıralamasında kim birinci oldu

Survivor sms sıralamasında kim elendi. Survivor sms sıralamasında kim birinci oldu
Survivor Türkiye 2021'de 8. haftanın eleme konseyi nefesleri kesti. Survivor sms sıralamasında kimler potaya girdi? Survivor sms sıralamasında kim birinci oldu? Survivor sms sıralamasında kim elendi? Sorularının cevapları hızla araştırılmaya başlandı.

Survivor 2021''de sms sıralamasına göre elenen isim belli oldu. Survivor''da dün akşam iletişim oyunu sonrasında konsey toplandı ve Ünlüler Gönüllüler SMS birincileri açıklandı. Onların söylediği iki yarışmacı ile haftanın eleme adayları belli oldu. Öykü ve Aleyna Çalışkan''ın olduğu 4 eleme adayı arasından yarışmaya veda eden isim SMS sıralamasına göre belli oldu. İşte 2 Mart Survivor sms sıralaması...

SURVİVOR SMS SIRALAMASINDA KİM ELENDİ?

Birleşme partisine günler kala Survivor 2021''de heyecan doruklara çıkarken bir isim daha adaya veda etti. Tv8 ekranlarında Ünlüler Gönüllüler formatı ile bu sezon izleyici karşısına çıkan Survivor 2021''de salı gecesi iki eleme adayı Çağman ve Hanzade olarak belirlendi.



Aleyna, Öykü, Çağman ve Hanzade arasında yaşanan SMS mücadelesi sonunda en az oyu alarak Survivor''dan elenen yarışmacı Çağman oldu. Survivor''dan elenen Çağman üzüntüsünü gizleyemedi. Öte yandan bu haftanın iletişim oyununu kazanan gönüllüler takımı ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları okuyarak duygusal anlar yaşadı.

Survivor''da elenen isim Çağman oldu. Gönüllüler takımından Aleyna, Ünlüler takımında Öykü eleme adayı olarak belirlendi. Batuhan birinci olduğu için eleme adayı olarak Çağman''ın adını söyledi. Ayşe birinci olduğu için Hanzade''nin adını söyledi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASINDA KİM BİRİNCİ OLDU

Survivor''da bu hafta Aleyna Çalışkan ve Öykü''nün eleme potasında olduğu haftada SMS birincisi ünlülerde Batuhan, gönüllülerde ise Ayşe oldu.

SURVİVOR 8. HAFTA ÜNLÜLER SMS OYLAMA SIRALAMASI ( 2 MART 2021)

12- Çağman

11- Gonca

Videoyu Oynat

10- Barış

9- Melis

8- Merve

7- Öykü

6- Sergen

5- İlayda

4- Doğan

3- Çağrı

2 İsmail

1- Batuhan

SURVİVOR 8. HAFTA GÖNÜLLÜLER SMS OYLAMA SIRALAMASI ( 2 MART 2021)

11- Aleyna Çalışkan

10- Öykü Uysal

9- Hanzade

8- Yunsu Emre

7- Berkay

6- Aleyna

5- Steven

4- Reşat

3- Dora

2 Poyraz

1- Ayşe

İlgili Haberler