Survivor'da büyük kavga. Barış ve Doğan birbirine girdi. Gözler Acun Ilıcalı’nın iki dudağı arasında

Survivor'da büyük kavga. Barış ve Doğan birbirine girdi. Gözler Acun Ilıcalı’nın iki dudağı arasında
TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021'in, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde ünlüler takımında ortalık karışıyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Barış ve Doğan arasındaki büyük kavga yaşanıyor. Ünlüler takımında Barış, kendisine "Karaktersizsin" diyen Doğan'ın üzerine koşuyor. Kavganın ardından iki yarışmacının diskalifiye olup olmayacağı Acun Ilıcalı’nın iki dudağı arasında…

Milliyet’te yer alan habere göre, çekimlerine Dominik Cumhuriyeti''nde devam eden Survivor 2021 yarışmasında ünlüler ile gönüllüler arasındaki mücadele kıyasıya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni fragmanında Barış ve Doğan arasındaki büyük kavga güne damga vuracak.

GERGİN ANLAR

Oyundan sonra ünlüler takımında sinirler geriliyor. Açlık ve aile özleminin hat safhada yaşandığı yarışmada gergin anlar yaşanacak.

HERKESİ ŞOKE EDİYOR

Arkadaşlarının tutmakta zorlandığı Barış''ın "Ne karakterinden konuşuyorsun? Karakterden konuşma seni var ya..." sözleri karşısında ise Doğan herkesi şoke eden bir yanıt veriyor.

ÇAĞRI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Barış''a yeniden "Karaktersizsin oğlum sen" sen diyen Doğan''ı adada samimi olduğu arkadaşı Çağrı sakinleştirmeye çalışıyor.

Kendisini tutan takım arkadaşlarından kurtulan Barış, Doğan''a saldırmak için koşmaya başlıyor. İkili arasında ne yaşandığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Kavganın ardından iki yarışmacının diskalifiye olup olmayacağını Acun Ilıcalı açıklayacak.

SURVİVOR DOĞAN KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan 29 yaşındaki Doğan Keser, askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde çalıştığı biliniyor. Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Doğan Keser, evli ve bir kız babası.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

1986 yılında Almanya''da doğan eski futbolcu, geçtiğimiz sezonun sonunda futbolculuk kariyerine son verdi. Barış Özbek, Minecan Özbek ile evlidir. Ünlü isim futbola BG Schwerin altyapısında başladı. Essen''den 2007 yılında Galatasaray''a transfer olan Barış Özbek, 2008 yılında şampiyonluk yaşadı. 2013 yılında Trabzonspor''a transfer olan Özbek, Union Berlin, Duisburg, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

İlgili Haberler