Survivor'da heyecan dorukta! Herkesin yüreği ağzına geldi

Survivor'da heyecan dorukta! Herkesin yüreği ağzına geldi
Türk televizyon tarihinin en uzun süreli yarışma programlarından olan Survivor 2020 ünlüler gönüllülerde yarışma sonuna yaklaşıldıkça heyecan katlanarak artıyor. Son dokunulmazlık oyununun finalinde Cemal Can - Barış karşı karşıya kaldı. Skor 3-1 Cemal Can lehineyken Barış ayağından sakatlanarak oyunu yarım bıraktı. Bu sakatlık sevenlerini üzdü.

Survivor'da büyük finale sayılı günler kalmasıyla birlikte yarışmacılar arasından hırs ve rekabet doruğa ulaştı. Dünkü ada konseyinde eleme adayları arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor Sercan Yıldırım, Acun Ilıcalı tarafından elenen isim olarak açıklanmış ve adaya veda etmişti. 

130. yeni bölümü ekranlara gelen 2020 Survivor'da dokunulmazlık oyunu Elif ve Barış'ın mücadelesine sahne oldu.

ELİF ADAY OLDU

Dokunulmazlık oyununda Elif ile karşılaşan Barış 3-1 lik skorla dokunulmazlık finalinin ilk ismi oldu. Ardından Cemal Can ve Berkan oyun alanına çıktı. Durum 2-2 oldu. Oynanan uzatma oyununu da Cemal Can kazandı ve dokunulmazlık oyunu finalinde Barış'ın rakibi Cemal Can oldu.

Dokunulmazlık oyununda Cemal Can - Barış karşılaşmasında skor 3-1 ile Cemal Can'ın lehineyken çıkılan son parkurda Barış'ın sakatlanarak oyundan çekilmesiyle dokunulmazlık zırhını Cemal Can kazanmış oldu.

2020 Survivor ünlüler gönüllülerde ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık zırhını kazanan Cemal Can ünlüler takımından Elifin ismini söyledi. Elif böylece elemenme adayı oldu.