Survivor'da kim elendi? 1 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu. Survivor eleme adayları kim oldu.

Survivor'da kim elendi? 1 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu. Survivor eleme adayları kim oldu.
TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında bu gece eleme konseyi yaşandı. Survivor’da kim elendi? sorusu gündemde. 1 Nisan SMS oy sıralaması ile bu hafta Survivor’da kim elendi, kim gitti, kim veda etti? soruları araştırılıyor. Ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Survivor'da yaşanan son dakika gelişmelerine göre SMS sonuçları sıralaması puan durumu oy durumu merak ediliyor. Survivor 12. hafta SMS sıralaması, puan durumu exxen web sitesinden açıklanacak ve sonuçlar merak ediliyor. İşte Survivor SMS s

Survivor’da kim elendi, kim gitti soruları ilgiyle takip ediliyor. TV8''de Acun Ilıcalı''nın sunduğu Survivor''da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Acun Ilıcalı, (12. hafta SMS oylaması) 1 Nisan 2021 Survivor SMS oy sıralamasını duyuracak. Survivor 2021 son bölümde gönüllüler ve ünlüler takımında eleme heyecanı yaşanıyor. Geçen hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunlarında potaya giren isimler belli olmuştu. Bu akşam Survivor ada eleme konseyinde açıklanacak SMS oylaması sonucunda bir yarışmacı adaya veda edecek. Bu bilgiler doğrultusunda yarışmanın izleyicileri ve müdavimleri Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorusunun yanıtını merak ediyor. 1 Nisan 2021 Perşembe Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorusu hakkında bilgiler... 

SURVIVOR''DA 1 NİSAN 2021''DE KİM ELENDİ

Survivor''da bu hafta gerçekleşen dokunulmazlık oyunları sonucunda Ünlüler takımından Öykü, Gönüllüler takımından Hanzade ve Aleyna Çalışkan eleme adayı olarak belirlendi. SMS oylaması sonrası iki isim daha eleme adayı olarak potaya girecek.

SMS birincisi olan Poyraz, "Kendisini çok samimiyetsiz buluyorum.'''' diyerek Aleyna Kalaycıoğlu''nun adını eleme adayı olarak söyledi. 

Aleyna ise Poyraz''a ''''Amacın takımı güçsüzleştirmek mi?'''' diyerek karşılık verdi. 

Survivor''da İsmail, ''''Söylediğim ismin gitmesini hiç istemiyorum. Çağrı abi demek istiyorum, umarım gitmez.'''' diyerek Çağrı Atakan''ı eleme adayı olarak gösterdi. 

Çağrı ise İsmail''e, ''''Bir sıkıntı yok benim açımdan.'''' diyerek karşılık verdi. 

Eleme potasında giren isimler;

Öykü
Hanzade
Aleyna Çalışkan
Aleyna Kalaycıoğlu
Çağrı

Survivor''da 1 Nisan Perşembe akşamı, halktan gelen SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. 

"UÇAKTA ELENİR DEDİLER"

Survivor''a veda eden isim Öykü Çelik oldu.

Öykü Çelik, "Belki ben abimle bu kadar vakit geçirmedim. Buradaki herkesi çok seviyorum. En kızgın olan zaman bile sevdim. Uçakta elenir dediler, birleşme partisini gördüm. Survivor çok tehlikeli bir yarışma, dünyanın en zor yarışması evet ama ben geldiğim ilk günden beri kendimi güvende hissettim." dedi. 

SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU MU?

Survivor 1-2 Nisan SMS oylaması sonucu belli oldu.  Survivor''da Gönüllüler Takımı SMS oylaması birincisi Poyraz oldu. Poyraz, ''''Survivor beni zihinsel olarak zorluyor. SMS birincisi olmak bana neden burada olduğumu hatırlatıyor.'''' dedi.

Survivor Ünlüler Takımında bu hafta SMS birincisi İsmail oldu. İsmail, ''''Bu uzun bir süreç, uzun bir yol. Tekrar SMS birincisiyim. Beni destekleyen tüm Türk halkına şükranlarımı sunuyorum.'''' dedi. 

Ünlüler takımı SMS birincisi

9- Öykü
8- Melis
7- Sergen
6- Doğan
5- İlayda
4- Merve
3- Batuhan
2- Çağrı
1- İsmail

Gönüllüler takımı SMS birincisi

9- Steven
8- Aleyna Ç
7- Hanzade
6- Berkay
5- Reşat
4- Dora
3- Aleyna
2- Ayşe
1- Poyraz

İlgili Haberler