Survivor'da yeni takımlar belli oldu. Acun Ilıcalı özel konseyde açıkladı

Survivor'da yeni takımlar belli oldu. Acun Ilıcalı özel konseyde açıkladı
 Survivor'da gönüllüler ve ünlüler takımı yeni bir karar ile karıştı! Yeni takımlar mavi takım ve kırmızı takım oldu. Yarışmacılar bu iki takıma dağıldı. Bundan sonra Survivor'da birlikte mücadele eden isimler değişecek. Acun Ilıcalı kararı açıklarken, 'Bu zamana kadar yaptığımız tüm değişiklikler her zaman seyirciyi memnun etti' açıklamasında bulundu. Yeni eşleşme ile beraber yakın oldukları bilinen Aleyna Kalaycıoğlu ve Batuhan Karacakaya aynı takıma düştü. 

Survivor yeni bölüm ile beraber Acun Ilıcalı yeni takımları açıklandı. Yarışmacılar açıklama öncesi büyük heyecan yaşadı. Buna göre yeni takımlar şöyle:

MAVİ TAKIM 
Steven, Merve Aydın, Poyraz, Sergen, Ayşe, Dora

KIRMIZI TAKIM 
Berkay, Batuhan, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ,İsmail Balaban

ARTIK AYNI TAKIMDALAR 

Yeni eşleşme ile beraber yakın oldukları bilinen Aleyna Kalaycıoğlu ve Batuhan Karacakaya aynı takıma düşmüş oldu. Survivor’dan elenen Barış Özek’in aşk itirafı ise sosyal medyada olay olmuştu. Özbek, ‘Aleyna Kalaycıoğlu, Batuhan’a yanık, Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın?’ ifadelerini kullanmıştı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Öte yandan Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu aynı takımda oldukları için büyük sevinç yaşadı. İsmail Balaban, ''Batuhan ile aynı takımda devam ettiğim için mutluyum. Kırmızı takım ile devam ettiğim için mutluyum. Aynı şekilde kararlı ve azimli bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz dedi.

"ORDA BENİ YERLERDİ"

Dora''nın hangi takımda olacağı en son açıklandı. Dora''nın mavi takıma dahil olması ile beraber mavi takım 6 kırmızı takım 5 kişi oldu. Dora ''Ağabey beni zaten orada yerlerdi hemen. Cehennem kırmızı oldu orası. Girdiğim gibi kayıp.'' sözleri ile güldürdü. Farklı takımlara düşen isimler birbiri ile veda etti. Dora artık kırmızı takımda yarışacak Aleyna''ya ''Hakkınızı helal edin'' dedi.
Öte yandan kırmızı takıma geçen Aleyna ve Batuhan da sarılarak birbirlerini tebrik ettiler. Batuhan, Aleyna''yı ''hanımefendi'' sözleri ile karşıladı.

İlgili Haberler