Survivor'da yer yerinden oynadı. 2 yarışmacı aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı

Survivor'da yer yerinden oynadı. 2 yarışmacı aşklarını itiraf etmek zorunda kaldı
Survivor 2020'de birlikte yarışan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın samimi bir şekilde çekilen videosu sosyal medyayı salladı. Bu görüntülerin ardından ikili, hem aşk yaşadıklarını doğruladı hem de "Dost kazığı yedik" şeklinde bir açıklama yaptı. Yasin, Evrim ve Sercan'ın  mesajları dikkat çekti.

Hürriyet'in haberine göre, bu sezon Survivor'da yarışan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın aşk yaşadığı iddiaları sık sık gündeme geldi. Her fırsatta "Nisa benim kardeşim" diyen Barış Murat Yağcı'nın Nisa Bölükbaşı ile öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı.

Aşk iddialarını sürekli yalanlayan ikili ortak arkadaşlarının paylaştığı bir video ile ifşalandı. Murat Yağcı, geçen ay verdiği röportajda aşk haberleriyle ilgili, “Nisa'nın yaşı daha çok ufak ve ailesi de yıpranıyor" demişti.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından açıklama yapan Barış ile Nisa, "Bizler bir TV programı ile hayatlarınıza girmiş 2 genç bireyiz. Programın bitmesinin ardından hem kariyerimiz adına hem de sevginize layık olmak için sadece yaptığımız işlerle anılmayı ve sizlere daha faydalı dokunuşlar yapmayı amaçladık ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Bu sebeple yaklaşık 4 aydır hakkımızda yapılan tüm yorumlara, eleştirilere cevapsız kalmayı tercih ettik" dediler.

Ünlü ikili "İlişki ile gündeme gelmenin, bunu PR çalışması olarak kullanmanın ikimizin de hayata bakışına çok aykırı olduğunu bilmenizi isteriz. Güzel işlerimizi hayata geçirip, daha ileri zamanlarda bir açıklama yapmayı isterken bugün yaşanan durum karşısında bir açıklama yapma gereği duyduk. Biz her insanın yaşamasını istediğimiz türden güzel bir ilişkiyi aylardır yürütüyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz. İlişkimizi tüm yakın çevremiz, ailemiz bilmekte ve desteklemektedir. Bundan sonrası için de bu konularda konuşulmak yerine sadece işlerimiz ile anılmak istiyoruz" diye konuştular.

Çift, sözlerine, "İnsanların özelini kayda alıp paylaşmak suçtur. Şu an yayılan videoyu çeken ve paylaşan kişi çok yakın zamanda yargı önünde bunun cezasını ödeyecektir. Dileriz arkadaş bildiğiniz kimse sizin özel anlarınızı çekip paylaşmaz ve arkadaş kazığı yemezsiniz. İlişkiler ekran önünde değil, kalplerde yaşanmalıdır. Bizimle birlikte olan tüm güzel insanlara teşekkürler" diye devam etti.

SIRADAKİ VİDEO NE ACABA

Bu açıklamanın ardından gözler eski Survivor yarışmacılarına çevrildi. Yarışma boyunca sivri çıkışlarıyla gündeme gelen Evrim Keklik ise yıldızının barışmadığı Barış ve Nisa'nın aşklarını ti'ye aldı. Ortaya çıkan görüntülerin ardından tweet atan Evrim, "Sıradaki YouTube videosu ne acaba" dedi.

YILDIZI BARIŞMADI

Survivor Barış ve Nisa'nın görüntüleri olay olmuştu... Yasin, Evrim ve Sercan'dan dikkat çeken mesajSurvivor'da da Barış ve Nisa ile arası bozuk olan Evrim, Nisa için "Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu. Cemal Can ve Yasin onu korumasaydı o dişe diş tartışsaydı benim kadar güçlü zaten kalamazdı" demişti.

Geçtiğimiz haftalarda Uçankuş TV'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' programına konuk olan Keklik, Barış için "Aslında Barış ile çok iyi arkadaştık, sonradan elektriğimiz uyuşmadı. İnsanlar değişince ben uzaklaşıyorum. Bunu anlamıyorlar, bana ters" ifadelerini kullanmıştı.

GÖZLER SERCAN'DA

Öte yandan Survivor yarışmasında yer alan Sercan Yıldırım, yarışmada Nisa'ya olan duygularını dile getirmiş ve reddedilmişti. Ortaya çıkan görüntülerin ardından gözler Sercan Yıldırım'a çevrildi.

Survivor Barış ve Nisa'nın görüntüleri olay olmuştu... Yasin, Evrim ve Sercan'dan dikkat çeken mesajTwitter'da Yasin, Sercan Yıldırım'ı ekleyerek, 'Sercan koş' mesajıyla 'hepsinin gerçek yüzü çıkacak ortaya' sözlerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı. Yıldırım da Obuz'a "Ne oldu oğlum? Geldim, geldim tamam" mesajıyla cevap verdi. Obuz, daha sonra 'çekirdek aldım, olanları izleyeceğim' mesajıyla Nisa ve Barış'ın görüntülerini ti'ye aldı.

ÖPÜCÜK GÖNDERMESİ

Öte yandan aylar önce Nisa Bölükbaşı’nın Barış Murat Yağcı’nın yanağına öpücük kondurduğu video sosyal medyayı sallamıştı. Bu anları Instagram’dan paylaşan Barış, kısa süre sonra videoyu sayfasından kaldırmıştı.

Bu video üzerine Evrim ve Yasin arasında bir diyalog yaşanmış ve Obuz'un, Keklik'e verdiği, “Evrim bir öpücük ver de gündem olalım” cevabı sosyal medyada Nisa ile Barış’a yapılan bir gönderme olarak yorumlanmıştı.

survivor-8.jpgsurvivor-7.jpgsurvivor-6.jpgsurvivor-5-001.jpgsurvivor-4.jpgsurvivor-3-001.jpgsurvivor-2-002.jpgsurvivor-1-002.jpg