4 ayda zamlanan fiyatlar ünlü oyuncu Gökhan Keser'i şok etti

4 ayda zamlanan fiyatlar ünlü oyuncu Gökhan Keser'i şok etti
Dominik'te çekilen Survivor All Star'da 4 ay kaldıktan sonra elenerek geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye dönen Gökhan Keser, Türkiye'de artan fiyatları görünce şaşkına döndü. Özellikle gıda fiyatlarına yapılan zamlara tepki gösteren Keser, "Allah sonumuzu hayır etsin" dedi.

Survivor'dan elenince Türkiye'ye dönmüştü

Haberlercom''un haberine göre, yıllar önce yayınlanan Selena dizisi ile şöhreti yakalayan ve sonrasında oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapan Gökhan Keser, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Efendi ve kibarlığı ile Acun Ilıcalı''nın takdirini toplayan Keser, geçtiğimiz haftalarda 4 ay kaldığı Survivor All Star''dan elendi. Aylar sonra Türkiye''ye dönen Keser, gittiği markette artan fiyatları görünce sessiz kalamadı.

"İNANILMAZ"

Sosyal medya hesabı Twitter''dan Türkiye''nin gündeminde olan fiyat artışlarına değinen Gökhan Keser, "Bu sabah döndükten sonra ilk defa markete gittim… Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Üretici fiyatları ne kadar acaba? Yakıt fiyatlarını söylemiyorum bile! Allah sonumuzu hayır etsin…" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler