Temel Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül açıklaması. Cumhurbaşkanı adayı olacak mı olmayacak mı

Temel Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül açıklaması. Cumhurbaşkanı adayı olacak mı olmayacak mı
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, önümüzdeki seçimler için Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yanıt verdi. Karamollaoğlu, Gül'ün adaylığının gündemde olmadığını söyledi.

T24''ten Murat Sabuncu’nun haberine göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2018 seçimlerinde muhalefetin ortak adayı olması konusunun abartıldığını belirtti ve bir sonraki seçimde Gül''ün ortak aday olup olmayacağıyla ilgili, "Sayın Gül aday olur mu, olmaz mı, ittifakların içinde tekrar konu gündeme getirilir mi, getirilmez mi, şu anda gündemde değil bu konu" dedi.

Karamollaoğlu, "O zaman böyle bir teklif bendenizden geldi. Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Uygun olur, yani tek bir adayla çıkarsak Cumhurbaşkanlığı’nı kazanma ihtimali yüksek olur’ dedi. Ama Sayın Akşener de ‘Ben daha önceden deklare ettiğim için, arkadaşlarımıza da bir bakıma söz vermiş olduğum için adaylığımı sürdüreceğim’ dedi. Şimdi bunu alıp, öyle bir televizyonlarda yorumlamaya kalkıyorlar ki, bunların hiçbir tanesi doğru değil" ifadelerini kullandı.