Terim: "Organize fakat amatör bir kötülük"

Terim: "Organize fakat amatör bir kötülük"
Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, hakem hatalarına ilişkin iddialara "Herkes, kendi maçlarını bırakarak bizim maçlarımızı konuşuyor. Organize fakat amatör bir kötülük gözlemliyoruz" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor ile oynanacak maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu: 

'HEDEFLEDİĞİMİZ YERLERDEN BİRİNDEYİZ'

Hedeflediğimiz yerlerden birindeyiz. Öncelikle meslektaşıma geçmiş olsun diliyorum. Akhisarspor ligimize renk katan bir takım oldu. Biz Galatasaray olarak pazar gününe konsantre olan oyuncularımızı yarına konsantre etmeye çalışıyoruz. Ekibimle beraber umarım bunu başarabiliriz.

'İNŞALLAH BU HAFTA KUPA HAFTASI OLUR'

Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım Galatasaray. Umarım bir yenisini daha ekleriz. Önem veriyoruz bu kupaya. Talibiz. İnşallah Galatasaraylı taraftarlarla birlikte bu haftanın kupa haftası olmasını diliyorum. Tam da haftası. 

'HEPSİNE GÜLÜYORUZ'

('Galatasaray üzerinde son dönemde algı operasyonu var. Ne diyorsunuz' sorusu üzerine) Enteresan bir süreç yaşıyoruz. Yarışta olan, olmayan herkes kendi maçlarını bırakarak bizim maçlarımızı konuşuyor. Biz bunları gülerek karşılıyoruz. Galatasaray, Türkiye'dir lafını boşa edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma camiamız, taraftarımız çok alışık. Organize fakat amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Bizi kızdırıp motivasyonumuzu bozmaksa, hepsine geçmiş olsun diliyorum.