Teslim olmamak için kız arkadaşını rehin alıp kendi başına silah dayadı! Sonu hiç iyi olmadı...

Teslim olmamak için kız arkadaşını rehin alıp kendi başına silah dayadı! Sonu hiç iyi olmadı...
Teslim olmamak için yanındaki kız arkadaşını rehin alan şahıs, kendi başına tabanca dayayarak sokağa çıktı. Ancak şahsın sonu hiç iyi olmadı.

Bursa''da apart bir dairede kaldıkları belirlenen ve ikisi hakkında da arama kararı olan zanlılar için operasyon düzenlendi. Teslim olmamak için yanındaki kız arkadaşını rehin alan şahıs, kendi başına tabanca dayayarak sokağa çıktı. Bir türlü ikna edilemeyen şahıs polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Kurtarılan kadın ise emniyete götürüldü.

Osmangazi ilçesi Ulu Mahallesi''nde apart bir dairede kaldıkları belirlenen ve ikisi hakkında da arama kararı olan zanlılar Raşit A. ve Beyza A''nın yakalanması için polis ekiplerince operasyon düzenlendi.

KAFASINA SİLAH DAYAYIP SOKAĞA ÇIKTI

Teslim olmamak için Beyza A''yı rehin alan Raşit A, kendi başına tabanca dayadıktan sonra sokağa çıktı. Ekiplerin ve çevredekilerin uzaklaşmasını isteyen Raşit A, boynundan tuttuğu kadınla bir süre sokakta ilerledi.

İKNA EDİLEMEYİNCE VURULDU

Kaldırımda bir binanın kenarında duran ve kadının yanından ayrılmasına izin vermeyen Raşit A, başına dayadığı silahı bırakmaya ikna edilemeyince polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

KAMERA ANBEAN KAYDETTİ
Kameralar tarafından anbean kaydedilen olayda yaralanan Raşit A, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurtarılan Beyza A. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlgili Haberler