Tolga Karel çocuklarına kaç Bitcoin miras bırakacağını açıkladı: İsterlerse 2030’da satarlar paraya para demezler
Tolga Karel'den Hande Erçel'e destek paylaşımı 'Bambaşka Biri! dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel, performansından dolayı günlerdir eleştirilince eski oyuncu Tolga Karel'den destek geldi.
Oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, 5 yıl sonra ekranlara geri döndü Bir dönem izlenme rekorları kıran Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 5 yıl sonra ekranlara döndü
Tolga Karel: İflas etmiştim ve hesabımda sadece 83 dolar vardı Yaklaşık 5 yıldır hayatını Amerika'da sürdüren Tolga Karel, yaşadığı zorlukları anlattı. Ünlü oyuncu, "Bu topraklara geldiğimde tek bir hayalim vardı; huzuru bulmak... Üzerine iflas etmiştim, asıl mesleğimi de yapamadım ve banka hesabımdaki sadece 83 dolar ile tekrar hayata başlamak zorunda kaldım" dedi.
Tolga Karel'den müjdeli haber! Dördüncü kez baba oldu Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ isimli diziyle tanınan ve daha sonra hayatını ABD’de sürdüren Tolga Karal’den müjdeli haber geldi.
Tolga Karel'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Yayınladığı dönem reyting listelerini alt üst eden 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Babası Tufan Karel'i kaybeden ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
Türk oyuncunun TIR'ı alev alev yandı Oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, geçen yıl yanan TIR'ın görüntülerini paylaştı. Karel "Ne yollardan geçtik ne ölümlerden döndük bilin istedim" dedi.
Tolga Karel sosyal medyada paylaştı. Amerikan rüyasını gerçekleştirdi Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel, burada uzun süredir TIR şoförlüğü yapıyordu. İki şirket kurarak işlerini büyüten eski oyuncu heyecanını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
TIR şoförlüğü yaparak bu evi alabildi, Tolga Karel 3 yıl önce Amerika’ya yerleşmişti Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan oyuncu Tolga Karel üç yıl önce Amerika’ya yerleşip TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ayda 8 bin dolar kazanan Karel, aldığı evle sosyal medyada gündem oldu.
TIR şoförlüğü yapan eski oyuncu Tolga Karel: 12 insan cesedi taşıdım Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve ABD'ye yerleşen Tolga Karel uzun süredir TIR şoförlüğü yapıyor. Karel corona virüsü günlerinde ceset bile taşıdığını açıkladı.
Oyuncu Tolga Karel TIR şoförü oldu Büyük umutlarla Amerika'ya gidip sağlık turizmi üzerine iş kuran oyuncu Tolga Karel, işleri batırdı ve TIR şoförlüğü yapmaya başladı.
Tolga Karel gözaltına alındı Sanatçı 1 yıl önce trafikte yaşanan bir tartışma nedeniyle açılan davada ifade vermediği savcılığa götürüldüğünü söyledi.