Türk oyuncunun TIR'ı alev alev yandı

Türk oyuncunun TIR'ı alev alev yandı
Oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, geçen yıl yanan TIR'ın görüntülerini paylaştı. Karel "Ne yollardan geçtik ne ölümlerden döndük bilin istedim" dedi.

Türk oyuncunun TIR'ı alev alev yandı

25 Nisan 2019''da Colorado''da yaşanan bir kazada freni boşalan TIR, araçlara çarparak durabildi. TIR''da başlayan yangının 28 araca sıçramasıyla 4 kişi hayatını kaybetti. TIR şoförünün ise 110 yıl hapis cezası istendi. Sosyal medyada konuşulan bu olayla ilgili açıklamalar yapan Tolga Karel, geçen sene yaşadığı bir olayı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

"4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

4 kişinin öldüğü kazadaki TIR şoförü hakkında paylaşım yapan Karel, "Evet o kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Çocuk korktu, panik yaptı ve muhtemelen kendini rampaya atamadı. Evet çok üzücü ama bu çocuk katil değil. O sadece işini yapıyordu" dedi.

MİLYONLUK ARACI KÜLE DÖNDÜ

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, "Bakın ilk defa paylaşıyorum" diyerek 2020 yılında ilk satın aldığı TIR''ın otobanda seyir halindeyken küle döndüğü anları paylaştı. Saniyeler içinde araçtan çıkarak kurtulan Karel''in milyonluk TIR''ı ise küle döndü.

Instagram hesabında otobanda küle dönen TIR''ına ait görüntüleri paylaşan Karel, "Sevmiyorum böyle görüntüleri ama bu benim ilk TIR''ımdı. Geçen sene temmuz ayı 2020. Arizona''da frenlerim patladı. Allah korudu sağ tarafa kendimi zor attım. Saniyeler içinde TIR''ım, ilk göz ağrım gözlerimin önünde kül oldu. Bütün eşyalarım yandı, pasaportum her şeyim Arizona''da çölün ortasında bir başıma kaldım. Eğer yoğun bir trafik içinde olsaydım ben de belki o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım" ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİLERİNDEN MESAJ YAĞDI

Görüntüleri paylaştıktan sonra takipçilerinden onlarca mesaj alan Tolga Karel, yeni bir paylaşım daha yaparak "Sevgili dostlar tüm dualarınız için sonsuz şükranlarımı iletiyorum hepinize. Fakat bu olay geçen sene yaşandı. Yıl 2020. Yayınlamamın sebebi ne yollardan geçtik ne ölümlerden döndük bilin istedim" dedi.