Toprak Razgatlıoğlu'ndan Covid-19 açıklaması

Toprak Razgatlıoğlu'ndan Covid-19 açıklaması
İspanya'da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası'nın testlerinde yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Razgatlıoğlu, "Kendimi izole ettim, hafif şekilde atlatıyorum. En kısa sürede Türkiye'ye dönmenin hayalini kuruyorum." ifadelerini kullandı.

AA''da yer alan habere göre, 24 yaşındaki motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu, korona virüs testinin pozitif çıktığını ve Barselona''da izole durumda bulunduğunu açıkladı.

"HAFİF ŞEKİLDE ATLATIYORUM"

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba, öncelikle ''geçmiş olsun'' dilekleriniz için herkese teşekkür ediyorum. Barselona''da 6. günüm. Kendimi izole ettim, hafif şekilde atlatıyorum. En kısa sürede Türkiye''ye dönmenin hayalini kuruyorum. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum, en kısa sürede görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Dünya Superbike Şampiyonası''nın testleri için İspanya''da bulunan milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu''nun 1 Nisan''da yapılan Covid-19 PCR testi pozitif çıkmıştı.

İlgili Haberler