Trabzonspor’da Joao Pereira 2 ay yok

Trabzonspor’da Joao Pereira 2 ay yok
Trabzonspor’da Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Pereira'nın tarak kemiğinin kırıldığı ve sahalardan 2 ay uzak kalacağı açıklandı.

Trabzonspor'un Medipol Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Joao Pereira'nın 6 ile 8 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulübün sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven, Medipol Başakşehir maçında darbeye bağlı olarak sakatlanarak oyundan çıkan bordo mavili futbolcu Joao Pereira'nın sağlık durumuyla ilgili internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

Oyuncunun sol ayak 3'üncü tarak kemiğinde kırık tespit edildiğini belirten Güven, "Pereira'nın oyundan çıkmasının ardından, önce soyunma odasında muayenesi yapıldı, ardından hastanede filmi çekildi ve darbeye bağlı sol ayak 3'üncü tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Futbolcumuz 6-8 hafta arası sahalardan uzak kalacaktır" dedi.

BAŞKAN AĞAOĞLU’NDAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sakatlığa dair açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

"Pereira'nın ayak tarak kemiğinde kırık var. Arkadan yapılan bir darbe sonucu tarak kemiği kırıldı. Sahalardan ne kadar uzak kalacağını yarın sağlık ekibimiz yapacak ama 4-6 hafta oynayamayacak gibi görünüyor. Sporcu sağlığı sadece iki oyuncu kafa kafaya çarpışında önde olmuyor. Bir oyuncunun ayağı kırılıyorsa, bunu görmesi gereken göz görmüyorsa, orada bir sıkıntı var demektir."