Abdullah Avcı'nın raporu ortaya çıktı

Abdullah Avcı'nın raporu ortaya çıktı
Trabzonspor'da transfer harekatı başladı.

Beşiktaş''a Alman ekibi Schalke''den kiralık olarak transfer edilen Can Bozdoğan''ın kontratı sona erdi.

Siyah-beyazlılar 1.8 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Can Bozdoğan için Trabzonspor''un devreye girdiği gündemde. Fanatik''in haberine göre oyuncu için Abdullah Avcı''nın da raporu ortaya çıktı.

1.8 MİLYON EURO
Sağ bek, sol bek, stoper, kanat ve orta sahaya direkt oynayabilecek isimler alacak olan Trabzonspor, diğer yandan da kadro genişliğini artıracak. Bordo-mavililer, yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edeceği için özellikle yerli alternatifleri çoğaltmak amacında.


RADARA GİRDİ
Bu doğrultuda Güven Yalçın gündeme gelmişti. Beşiktaş''la kontratı biten ve menajeri tarafından Trabzonspor''a önerilen başarılı hücumcunun yanı sıra Can Bozdoğan da Fırtına''nın radarında.

İŞTE AVCI''NIN RAPORU
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi kozuyla masaya oturacak. Maliyet araştırması yapan Karadeniz ekibi, uygun bir bedel ortaya çıkarsa temasları hızlandıracak. Teknik direktör Abdullah Avcı''nın Can''la ilgili olumlu rapor verdiği öğrenilirken, top şimdi yönetimde.

Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş''ta toplam 27 maça çıkan Can Bozdoğan, 1 gol ve 1 asist üretti. Sergen Yalçın''ın, "Çok iyi bir kumaşı var" dediği futbolcunun Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam ediyor.

İlgili Haberler