Trabzonspor'un borcu açıklandı

Trabzonspor'un borcu açıklandı
Trabzonspor Denetleme Kurulu, 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi kulübün net borcunun 1 milyar 481 milyon 471 bin TL olduğunu açıkladı.

61saat.com''da yer alan habere göre; Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklamalarda bulundu. Ören, yönetimiyle birlikte Aralık ayında gerçekleşecek kongre öncesi kulüpteki mali durumu paylaştı.

Ören, bordo mavililerin borcunun 1 milyar 481 milyon 471 bin 248 TL olduğunu açıkladı.

Ören, "Bugünler geleneklerden sapılmasıyla olmuştur. Gelirlerimiz TL olup Euro ödüyoruz. Döviz kuru artınca borçlar artıyor. Sarmalın içinde olan bir kulüp halindeyiz. Öneri olarak söyleyecek bir şey yok. Öneri tamamen Türk futbolcuyla oynamak ama şu an bu mümkün değil." dedi.

Ören konuşmasını şöyle bitirdi:

TFF kural koymaya çalışıyor, kulüpler direniyor. Yabancı oyuncular ve transferlerde oyuncular verim alınmazsa bile o dövizi alıp gidiyor. TC sınırları üzerinde hesaplarımız TL üzerinden yapıyoruz. Herkes de bunu söylüyor. Öze dönüş, Trabzonspor’un varoluşu nasıl oldu, altyapıdan hareket ederek oldu. Modaya uyularak yabancı oyuncular alındı.